Super Junior 說好的每月一Comeback相愛相殺討論區(25)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
新teaser好正
今日有新了?
到今時今日仲咁在意銷量咩,人地CB一次過百幾萬銷量,你同我講韓飯得10幾萬銷量?? 點比?
再望下每次CB既音源?
有幾耐冇攞第一??
冇強仁同晟敏係到咪L一樣咁既成績,
咁寧願齊人好過啦!
可以長久繼續活動先係最重要。。

在韓國人氣冇左就係冇左,請理解狀況
唉咁真係冇可能去到
這麼近那麼遠
仲要指明係廠牌
我精通英語同漢語
但我咩A&R都唔識
我真的......不行了
做清潔姐姐我都得架
係咪我睇錯。。one more time個mv有希澈?
你冇睇錯
雖然佢地唔注重有冇一位有冇獎拎 但公司係做生意 俾你出得碟都係想賺錢 如果銷量跌咁多賺唔到 公司只會cut佢地 budget 降低佢地碟個quality
佢地始終係韓國嘅idol 只係得海外飯係撐唔到佢地係韓國嘅活動
至於人氣當然冇可能翻去以前咁 但至少宜家活動中嘅成員起碼幫sj呢個名爭取翻唔少正面評論 包括路人
但如果佢兩個翻黎 唔單止粉 連路人都會追擊 係會影響成個團整體嘅聲譽
感情上我都想佢地翻黎齊人 但理智上反對 知道佢兩個翻黎對團體冇好處
不過呢啲大隊自有考慮 佢地無論有咩決定 11人定9人都好 都會繼續支持💙
佢哋着毛衣 勁軟勁好睇
特哥係ig唔小心inbox咗momoland妍雨個fanpage
就被人傳同後輩拍拖
見到特哥道歉真係心痛又無奈 其實你無錯㗎
又道歉.....其實有幾大件事
其實呢個真係好好笑
如果拍拖會唔會連對方電話ig 係咩都唔知
擺明就唔熟先會咁搵
完全唔需要道歉囉
冇一秒懷疑過特
語氣咁疏離仲要連ig都唔知道
熟得去邊啊
仲話拍拖
只係唔小心tag左妍雨個fan page 都講左句妍雨啊
就要比人傳戀愛 又要比人鬧 又道歉
做咩事姐
南韓比我地抖下得唔得啊
岩啊 真係有路就私底下kakao la
睇super tv momoland果期感覺大家都好尷尬
有心要追都唔會依家先黎追
而且印度中希大人有同依一位係之前有合作
要聯絡方法嘅特可以直接問個女仔/希大拎
唔需要係ig試下dm人
我諗誤會一場姐...公海嘅post 就唔洗理佢
特哥係ig唔小心inbox咗momoland妍雨個fanpage
就被人傳同後輩拍拖
見到特哥道歉真係心痛又無奈 其實你無錯㗎
冇一秒懷疑過特
語氣咁疏離仲要連ig都唔知道
熟得去邊啊
仲話拍拖
岩啊 真係有路就私底下kakao la
睇super tv momoland果期感覺大家都好尷尬
有心要追都唔會依家先黎追
而且印象中希大人有同依一位係之前有合作
要聯絡方法嘅特可以直接問個女仔/希大拎
唔需要係ig試下dm人
我諗誤會一場姐...公海嘅post 就唔洗理佢

錯字
識郁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞