[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
有post

我叫獨食死撚開

玩莎沙,白銀V,而家同緊2個台仔爬rank

2PF 一SG, 搶完板就扔出去射3分

yes

我個名:我想踢波呀
加我一齊玩

岩先想add你 話你不在線 聽日再add

其實個系統都幾膠,唔online add唔到fd
同埋個icon 有人有個戰字係代表咩?其他pattern嘅框框又係咩?
有冇巴打知技能卡意思
例如防守移動速度係點
作為防守方個陣跑快d定禁住防守mark人個動作行得快d
有冇巴打知技能卡意思
例如防守移動速度係點
作為防守方個陣跑快d定禁住防守mark人個動作行得快d

好多都唔明
傻嫁, 早排先儲左860石買左個C , 過兩日出左隻1280石既C, 打條毛
有無巴打加好友,約個時間大家online再add對方
傻嫁, 早排先儲左860石買左個C , 過兩日出左隻1280石既C, 打條毛

有無興趣組雙塔
琴日同2個台仔(1 PF, 1SG)打rank,清哂場

伺服器:自由之翼
可以開Skype打,淨打C位同PG
呢個遊戲2SG1C喺最強

無online

PG係全隻game最難玩

求挑機

無online

你有無Skype或者line?我夜少少加你
PG跑動傳球、拉杆上籃、飛身撲球我都有
用黎走位,有時強攻籃底用拉杆上籃,只要人地block唔到你就必入。飛身撲球個判定太差,要個波喺地下先撲到。跑傳用黎走位好好用無起手。有時拉空哂射三分都有四五成命中。千奇唔好pg當sg玩,有無位都格硬射三分。有交替傳球同後仰先好玩sg

無online

玩自由之翼巴打add 埋我,唔敢單排天梯
Id: 好味就係維記

無online

我入左line群,你入面搵我

無online

我入左line群,你入面搵我

S1 SG ID無極虎 天梯 白銀V
有興趣一齊玩
其實係咪抽到技能先決定買咩角色好d

未必,主要喺唔好玩大前同中鋒,啲技太難抽

C堅係難玩
籃板卡位紫色,大前都叫好d有得金幣買卡位
同埋總要有人搶板,以前玩SG/SF,一係比C/PF屈板,同隊有C/PF唔識搶板,做SG空哂都炒,心灰意冷轉左打PF
起碼可以危急時carry全隊,每次搶完板2分救命

你有無Skype或者line?我夜少少加你
PG跑動傳球、拉杆上籃、飛身撲球我都有
用黎走位,有時強攻籃底用拉杆上籃,只要人地block唔到你就必入。飛身撲球個判定太差,要個波喺地下先撲到。跑傳用黎走位好好用無起手。有時拉空哂射三分都有四五成命中。千奇唔好pg當sg玩,有無位都格硬射三分。有交替傳球同後仰先好玩sg

加左既話街場練習下先,驚雷親你,我未有lvl 25無卡位 d板未必穩

C堅係難玩
同埋總要有人搶板,以前玩SG/SF,一係比C/PF屈板,同隊有C/PF唔識搶板,做SG空哂都炒,心灰意冷轉左打PF

我都喺琴日打天梯先抽到卡位,反而我喺搶到籃板啲隊友PG、SG沖哂入籃下上籃 唔識企出去等食

C堅係難玩

我都喺琴日打天梯先抽到卡位,反而我喺搶到籃板啲隊友PG、SG沖哂入籃下上籃 唔識企出去等食

E個on9, pg/sg上籃比人block硬咁滯
等隻C/PF扔返個波出去食兩分三分仲好

同埋game入面台灣人d意識好差,打rank夠膽死自己控波控成場,一係就係咪都射,比人block左幾次都格硬射,再唔係你未走到籃底佢就射,天梯打隨機打到咁真係嬲嬲地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞