[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
有無巴打可以帶我玩
好多獨撚恰我
Btw嘻哈禁區
好嬲
點解有玩家可以控全場 佢地係咪無傳波呢個制

都話佢有卡位,關我渣唔渣咩事
又係你話位唔關事,能力行先

頭先我有場比人卡爆,我咪又係不停兜圈圈執籃板執到多過對面,屈佢彈跳同籃板,ed遊戲數據高果個一定佔優,當然你可以唔郁然後話搶輸都無問題
好老實講,你數值高都搶唔到板咁就可能用既方法唔岩,如果大家能力差唔多,點都係數值勁果個著數架啦

而家唔係講緊技術問題
係講緊你話企位唔關事,只有能力影響

你鍾意啦
有無巴打可以帶我玩
好多獨撚恰我
Btw嘻哈禁區

嘻哈無咩人玩,好似係
嘻哈招戰友!
話說我不停無企正係籃板落點位,成日飛跳過去都搶到板屈d白銀青銅,總係覺得數值>企位,企位係重要,不過如果高數值係可以屈返靚企位轉頭
嘻哈招戰友!

我我我
話說我不停無企正係籃板落點位,成日飛跳過去都搶到板屈d白銀青銅,總係覺得數值>企位,企位係重要,不過如果高數值係可以屈返靚企位轉頭

試下先

試下先

其實唔只今日,打天梯比人卡位,有時都係咁飛跳搶屈d青銅
嘻哈招戰友!

我我我

巴打咩名
嘻哈招戰友!

我我我

巴打咩名

我加你 請留名
我3點左右先上線
有無自由之翼巴打,有無俱樂部收人?
有無自由之翼巴打,有無俱樂部收人?

好多呀,佢地係第一頁line group,方便加fd同組隊
射波點樣準D,幾時放手
射波點樣準D,幾時放手

點先球球著火

隻game係玩數值

堅定流?

利申:好耐冇打機,有啲脫節
射波點樣準D,幾時放手

唔洗點理放手事,睇你有無空位射同埋射果下中唔中個入球機率range
射波點樣準D,幾時放手

唔洗點理放手事,睇你有無空位射同埋射果下中唔中個入球機率range

姐係睇運?咁射到有火又係咩料?都係睇運?
D 人 FADEAWAY三分有火,痴撚線
射波點樣準D,幾時放手

基本上有空位先射 好多pg sg係咪都射 有d sf又當自己係foj上身
pf定c搶籃板勁d

一個彈跳高d,一個籃板高d
嘻哈無人玩
嘻哈無人玩

我玩架 我金3

基本上有空位先射 好多pg sg係咪都射 有d sf又當自己係foj上身

打天梯遇最多,搶幾多個板果場都無用
所以打天梯要齊3個人打,永遠唔會同街外人同隊打天梯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞