[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
等緊新sg
或者新pg,上網睇有隻數值幾好,但唔知幾時先出

新pg三分13x 同sg差唔多,必買🤔
等緊新sg

新pg三分13x 同sg差唔多,必買🤔

遲下會有隻韓妹進攻型PG 3分仲高

btw ser1 PG 華拿的拿殊 掛機緊,想add可以add

我以前FS年代都係玩PG的
今次覺得手機版唔平衡既原因主要係PG其中兩個重要技能︰假投真傳同埋QE指定傳球冇左
反而SG有埋跑動傳球

係PG少左技能+SG有埋PG技能既情況下,再加上PG三分能力一般
變左呢隻版本PG成為左最雞肋既角色

上網睇大陸攻略網都話PG得分能力好低,2分唔夠SF,3分唔夠SG,籃下唔夠PF&C。不過抄截係全部最高,所以打防守為主例如撞停對方之後偷,或者守ball line截波都有機會拎到控球權。

另外無球/持球跑動PG都算最高,所以做多d切入分球,引人補位之後傳俾wide open都幾有效嘅,前題係隊友肯俾你控同肯走位。

冇假投真傳真係幾唔掂
係咪要盡快買480鑽人?

新手求好友
玩開自由之翼
有d垃圾好獨食。。。
有無巴打係玩自由之翼?
有無巴打開俱樂部?
另外我個名叫白臉書生
玩開自由之翼嘅巴打請加好友
推黎比多d人睇,多d人玩
自由之翼!
等緊新sg

邊到有資訊睇,FB搵唔到
邊個伺服器多人玩?
邊個伺服器多人玩?

應該都係第1個開既SERVER架啦
熱血街頭
邊個伺服器多人玩?

熱血街頭

而家開人物玩
邊個伺服器多人玩?

熱血街頭

而家開人物玩

而家熱血SER有個HKG公會 可以入黎一齊玩下
另外自由SER都有唔少巴打

熱血街頭

而家開人物玩

而家熱血SER有個HKG公會 可以入黎一齊玩下
另外自由SER都有唔少巴打

HKG公會係連登人?
識玩玩自由之翼,多carry
自由ser 有無team?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞