[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
熱血街頭Ser既巴打一齊開左個俱樂部 LiHKG
入得會既唔好慳果小小錢 捐多小小幫幫手升Lv 比其他巴打入埋 壯大個會

熱血街頭最多人玩

如果想玩sg
是咪玩玲瓏好過南茜好很多
新手,想知隻game大約點運作同有咩要注意
今日更新換server, 之後lag到仆街

更新完勁lag 唔update本身完全冇事

update前1x ms, 而家最低都48ms,仲不停跳

不嬲都lag

自從更新完之後 d板難搶左好多
Lag到咁撚樣點玩呀
一上game就100ms
玩陸服iphone又down唔到
Lag到咁撚樣點玩呀
一上game就100ms
玩陸服iphone又down唔到

係fb 回報左比佢個客服,佢問完我資料就話回報比工程師知
今日更新換server, 之後lag到仆街

更新完勁lag 唔update本身完全冇事

update前1x ms, 而家最低都48ms,仲不停跳

不嬲都lag

自從更新完之後 d板難搶左好多

更新完後成日比台仔sm
自由ser
17lv求入團
Id 太陽的后羿
籃板從來不易
上帝之手PG留名
夢想 C 留名
籃板從來不易

講起就扯火, 快速配對夾d豬隊友, 一隻C加一隻PF唔夠人地個SF搶
仲要比人夾都夾硬出手, 比人係咁Block
我係外線空撚晒都唔傳, 個個都Kobe上身獨食到嘔, 玩天梯夾到呢d人真係冇心機打
籃板從來不易

講起就扯火, 快速配對夾d豬隊友, 一隻C加一隻PF唔夠人地個SF搶
仲要比人夾都夾硬出手, 比人係咁Block
我係外線空撚晒都唔傳, 個個都Kobe上身獨食到嘔, 玩天梯夾到呢d人真係冇心機打

址白𣄃啦。今朝天梯有冇人試對電腦?我今朝同電腦一隊,完全比人sm
上村百合PF
諗緊880買sg定新pf
定係儲到1280先再考慮

880買珊
我見有流川, 希望台服快d出同唔好咁貴
新出個隻880sf買唔買好
Btw 有冇巴打係嘻哈禁區開團
自由ser有冇巴打加fd 打rk啊?
成日自己打到燥底
銀4 SF id:猩
我地一班白金黃金牌位既手足們係自由之翼開左團啦

團ID: 排球隊

加入要求係lvl 20以上
需要每天捐滿金幣/不要無故離線兩日
有意就申請啦

其實見巴打寧願入出面果d 成堆青銅牌位既"top"團,都唔入我地個白金,金牌位玩家既團,真係諗唔明點解
而我地有個已經打到上全ser top 10

我地係line成日組隊打天梯,講緊係連勝十場,二十場,已經同過全ser第一二三名果3個人組成果隊交過手幾次(贏一輸3,次次輸1分2分),人少唔代表弱,見有巴打入左團又quit,所以想講兩句

以加
Id 大陽的后羿
已加入
Id 紅魔
新出個隻880sf買唔買好
Btw 有冇巴打係嘻哈禁區開團

有lihkg

已加
ID:銀河武士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞