[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
究竟電腦要打幾多場先同到玩家玩 11lv仲同緊電腦玩既

我lvl 30 solo競賽永遠同電腦打,再唔係帶2個ai打三個真人

姐係就咁競賽永遠會同電腦打?點先可以同人打?

我都唔知,淨係知打天梯/雙排三排打競賽就打真人(後者可能都會打電腦)

我lvl 30 solo競賽永遠同電腦打,再唔係帶2個ai打三個真人

我都唔知,淨係知打天梯/雙排三排打競賽就打真人(後者可能都會打電腦)

搶板反應要慢d先得 但係有事優惠慢到搶唔到 好kick啊

搶板反應要慢d先得 但係有事優惠慢到搶唔到 好kick啊

又會*
仲收唔收人
名:Llm係雞
打中鋒
仲收唔收人
名:Llm係雞
打中鋒

全部細階先啱
求收人 奔走係咁隊
自由ser想入團就自己apply啦
.
我地一班白金黃金牌位既手足們係自由之翼開左團啦

團ID: 排球隊

加入要求係lvl 20以上
需要每天捐滿金幣/不要無故離線兩日
有意就申請啦

其實見巴打寧願入出面果d 成堆青銅牌位既"top"團,都唔入我地個白金,金牌位玩家既團,真係諗唔明點解
而我地有個已經打到上全ser top 10

我地係line成日組隊打天梯,講緊係連勝十場,二十場,已經同過全ser第一二三名果3個人組成果隊交過手幾次(贏一輸3,次次輸1分2分),人少唔代表弱,見有巴打入左團又quit,所以想講兩句
熱血街頭Ser既巴打一齊開左個俱樂部 LiHKG
入得會既唔好慳果小小錢 捐多小小幫幫手升Lv 比其他巴打入埋 壯大個會

入得會既唔好慳果小小錢 捐多小小幫幫手升Lv 比其他巴打入埋 壯大個會

成日都唔記得~依家捐

Push
Push

Push

唔知係唔係lag~c成日搶唔到籃板~轉打sg

技術問題應該, d fd搶板好勁,而我企落點都搶失

我就是其中一個例子

技術問題應該, d fd搶板好勁,而我企落點都搶失

我就是其中一個例子

有一個勁板就玩哂~2條友係出面射

Push

輕鬆入樽加左
係上帝之手玩緊 係咪做左孤兒仔?
連登m基迪你好無私
我係漁民岩先隻SF
連登m基迪你好無私
我係漁民岩先隻SF

原來係您 我見您走出黎拎波多數會比波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞