[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike
好心玩c/pf攞唔到板個d去食屎啦
屌你對面成場係到任射
衰d講隻game真係內線話事

遇到呢d 我會即刻走場

呢幾日香港玩家好撚lag,我估應該關事
屌你對面成場係到任射

你係入到波就唔撚洗搶板啦
屌你對面成場係到任射

外線守得好會起到手?
屌你對面成場係到任射

外線守得好會起到手?

冇板又點 場場攞曬啲板就唔會排到你啦
赤木講得岩, 掌控籃板球就能稱霸比賽
點先有其他英雄
缺錢求幫點http://t.cn/RJrIhSP
有無巴打要互點

上到高分局靠嘅就係底
靈扣 block shot rebound
打面根本上開始個個都識守
好似見你crossover就唔郁企係到廢時跌
見到你去邊再加速block
除非下下tough shot入咁我比你
打G最多咪係撲下波囉
靈扣係高分主要得分手段 rebound好可以無限offense
真心想知屌我之前個d垃圾底做咩潛唒水?

個個都靈扣入硬或者等blk一場頂盡未3,4個板。

仲有講緊拎板大家鬥數據高,當兩個都冇技術上犯錯,比人屈板就屈嫁啦,自己守好d,走多d拉空位好過啦

上到高分局靠嘅就係底
打G最多咪係撲下波囉
靈扣係高分主要得分手段 rebound好可以無限offense

仲有講緊拎板大家鬥數據高,當兩個都冇技術上犯錯,比人屈板就屈嫁啦,自己守好d,走多d拉空位好過啦

去到高端場 g位無機會3分 個個都係比底單打靈扣

上到高分局靠嘅就係底
打G最多咪係撲下波囉

所以有時一場可能得一個板,就係跳球個一下

仲要講緊pf同c搶板,能力數據上同判定上都比c壓制,一場板37開已經可以話係強力大前。

與其埋怨不如打好自己先啦,打g /sf要死a到最後4秒先比人,訓身搶波又捉錯判定,隔一個身位當空位就射三分,有空位兩分都要帶返出去三分位,傳波路線又對住對面來傳。遇唔少啦

上到高分局靠嘅就係底
打G最多咪係撲下波囉

所以有時一場可能得一個板,就係跳球個一下

仲要講緊pf同c搶板,能力數據上同判定上都比c壓制,一場板37開已經可以話係強力大前。

與其埋怨不如打好自己先啦,打g /sf要死a到最後4秒先比人,訓身搶波又捉錯判定,隔一個身位當空位就射三分,有空位兩分都要帶返出去三分位,傳波路線又對住對面來傳。遇唔少啦

唔洗嘈,貼人權
屌你對面成場係到任射

唔可以係對面任射都有板
你係咪就係個d垃圾底

你守得好,人地起手BLOCK 左啦傻仔,C有撚板搶咩
點解咁多板搶?咪就係你守唔撚惦,人地起到手,仲要怪人羅唔到板?
利申 玩G
唉,屌佢老母,今晚又高ping
屌你對面成場係到任射

好撚慘,想知你打咩位
高端場洗撚籃板咩😂
Block到波一係抓球一係隻g幫你撲個波
未見過blockshot完自己跳起拎返,攪笑呀你😂
http://t.cn/RJjv3XB
幫手撳下 thx

上到高分局靠嘅就係底
打G最多咪係撲下波囉

根本高分場成場加埋都唔會過5個籃板
叫人搶好板有撚用
屌你對面成場係到任射

銀牌仔
http://t.cn/RJGBlpN

無咩錢 幫手禁下
熱血既巴打有冇人打 留tele
我主力sg
Telegrams: ARCTERYX
呢排玩親都好lag
數據同wifi都係
想知有無兄弟都係咁
定得我係咁
難得課左金點知搞成咁 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞