[ios/an]街頭籃球

804 回覆
9 Like 0 Dislike

你有無Skype或者line?我夜少少加你
PG跑動傳球、拉杆上籃、飛身撲球我都有
用黎走位,有時強攻籃底用拉杆上籃,只要人地block唔到你就必入。飛身撲球個判定太差,要個波喺地下先撲到。跑傳用黎走位好好用無起手。有時拉空哂射三分都有四五成命中。千奇唔好pg當sg玩,有無位都格硬射三分。有交替傳球同後仰先好玩sg

加左既話街場練習下先,驚雷親你,我未有lvl 25無卡位 d板未必穩

我其實喺C位

你有無Skype或者line?我夜少少加你
PG跑動傳球、拉杆上籃、飛身撲球我都有
用黎走位,有時強攻籃底用拉杆上籃,只要人地block唔到你就必入。飛身撲球個判定太差,要個波喺地下先撲到。跑傳用黎走位好好用無起手。有時拉空哂射三分都有四五成命中。千奇唔好pg當sg玩,有無位都格硬射三分。有交替傳球同後仰先好玩sg

加左既話街場練習下先,驚雷親你,我未有lvl 25無卡位 d板未必穩

我其實喺C位

以為你PG添
有籃板卡位C玩哂,搭黑C唔洗打果場

我其實喺C位

以為你PG添

籃板卡位密成都搶到既,我覺得新黑c一般無買到

我其實喺C位

以為你PG添

你遊戲id喺咩?

我其實喺C位

以為你PG添

見到佢個籃板數字高到

我叫獨食死撚開,自由之翼ser

我其實喺C位

以為你PG添

你地有抽到C卡位技?
免費抽次次都無C紫卡

以為你PG添

你地有抽到C卡位技?
免費抽次次都無C紫卡

5個位既紫卡,中C都難,仲要中卡位,真係要好運
將d訓練卡同金球用晒係一開始隻SF度,而家有d後悔

我都用左廿個金球係第一隻PF度

你入line群我加你喇,你不在線上

你入line群我加你喇,你不在線上

加左,等accept
推下po先
同埋個icon 有人有個戰字係代表咩?其他pattern嘅框框又係咩?

應該止蝕等佢出新sf定繼續養呂曉明算

儲金球啦
打練習賽會出
個SER都幾撚廢
成日都入唔到
個SER都幾撚廢
成日都入唔到

一下就入到

暫時未知買唔買角好
得隻sf,想知sf到底點玩

暫時未知買唔買角好

以前玩SF,覺得好雞肋
搶板唔夠人搶
3分又唔夠PG SG黎
淨係可以屈2分,但空哂都唔係必入

暫時未知買唔買角好

以前玩SF,覺得好雞肋
搶板唔夠人搶
3分又唔夠PG SG黎
淨係可以屈2分,但空哂都唔係必入

上籃 中投 爆樽好屈
等緊新sg
或者新pg,上網睇有隻數值幾好,但唔知幾時先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞