觀塘藍田順利撚入,講下有乜傳說同奇怪野

361 回覆
11 Like 1 Dislike
藍田撚留名

以前住樂華 加陣搬左去藍田

樂華成日有個紋身
著旗袍既女人出現⋯

屌住咗廿幾年都未見過
南邨定北邨

幾時出現架?以前讀楊仲明都唔覺見過

樂華成日有個紋身
著旗袍既女人出現⋯

屌住咗廿幾年都未見過
南邨定北邨

我都冇見過

北邨出現⋯
戲院一啲都唔恐怖 由細到大都係住果度附近 細個入過去玩 乜都無 最記得係有兩隻木馬放左係後門附近
最恐怖我覺得係曉光街落翠屏條樓梯間廟 以前返學放學經過 成日見到啲爛神像/牌係樹底 依家好似無晒

個條梯夜晚唔會行 但又唔可以兜岀去呂郭xx落去
因為夜晚有籃球聲但無人打緊籃球

屌住咗廿幾年都未見過
南邨定北邨

我都冇見過

北邨出現⋯

我北邨 未見過
鯉安苑09年有個女仔跳樓之後個幾日我成日見到有個人影係我窗口行過
大家仲有冇係秀茂坪順天見到傻john

原來你問左
我仲諗近排單野係咪關佢事

有個長毛成日行得好慢 又跟住條線行果條友其實係咩料
油塘被排斥?
鯉安苑09年有個女仔跳樓之後個幾日我成日見到有個人影係我窗口行過

邊撚度x2

利申:由雞寮年代已經去翠屏村

邊撚到唔好講完啲人唔明既野就潛水

翠松樓上秀茂坪條樓梯

仲有由翠屏北村行去南村果條路,附近仲有座廟,以前夜晚放學一個人行果度硬係周身唔自在
有無4順巴打知道新清水灣道隔壁有個好似公園既物體
有八掛陣,有太極陣仲有好多樹遮住,好鬼恐怖
利申:日日搭車經過見到
97-99年果時晚晚有狗係翠屏上秀茂坪條樓梯到吠,

後尾好似搵到幾條咸魚,果時小學,好記得報紙頭條,

但又搵唔番單新聞

18座大王單野再早d啦 唔係呢單

係咪姐係地藏廟個邊?

呢單野仲有無人聽過
化到白面唔知男定女條友仲有無出沒

係咪派傳單個開源道索女?

佢好似叫練蓮

係咪長頭髮化到塊面好白,好似著lolita咁?
我之前觀塘返工好似見過,係荔枝角地鐵站口間ok都見過,覺得好恐怖,其實佢派咩傳單?
啱啱睇翻先知翠屏南早兩年火燭燒死左一家三口

行過,正正常常冇乜嘢喎,係落返基順對面個旅遊巴貨車停車場

有無咩故話點解個到會起咁既野
李有為
街坊裝修 有冇人知邊個

我知 屋企果陣裝修都係搵佢
利申:平田JJ
其實金茂坪戲院仲有無得入去?
想探險

有無咩故話點解個到會起咁既野

咁就不清楚了
李有為
街坊裝修 有冇人知邊個

我知 屋企果陣裝修都係搵佢
利申:平田JJ

唔係之前有人話中伏?

邊撚到唔好講完啲人唔明既野就潛水

翠松樓上秀茂坪條樓梯

仲有由翠屏北村行去南村果條路,附近仲有座廟,以前夜晚放學一個人行果度硬係周身唔自在

而家冇咩野,夜晚都好多人行,自從係翠杏出面整左條樓梯

係咪姐係地藏廟個邊?

呢單野仲有無人聽過

係果邊
樂華L留名
順利撚表示唔驚 鍾意聽呢啲

係咪姐係地藏廟個邊?

呢單野仲有無人聽過

係果邊

有無DETAILS...GOOGLE 極都無, 全部都係28座大王個單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞