觀塘藍田順利撚入,講下有乜傳說同奇怪野

361 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇順天橪知道之前係萬順同人隻抽個啊伯係咪最後死左

咁都記得 聽講係
樂華超多老鼠 痴線
試過一晚見到10幾隻超大老鼠
翠屏邨成日有人死
秀茂平同翠屏邨果帶係原址係日軍時期亂葬岡黎
你地記唔記得觀塘地鐵站出面 以前有個阿叉神父係到傳教 高舉「愛耶穌」牌 有次搭小巴停係佢格黎 同佢對望左幾秒 佢個眼神好恐怖
聽講唔知邊間中學有個封咗嘅泳池...

梁式芝 好似係

青松
會唔會諗太多
成日半夜3點係翠屏都無事

就係你班mk仔晚晚大叫
有無人知翠榕樓後面有個 無名氏小神童 嘅墳墓係咩嚟

有機會一陣行去影比大家睇
留名

有d咁嫁野咩
順天撚表示:邊到有戲院呀,你講就秀茂坪呀?

有d咁嫁野咩

係第二層 行到最左手邊

有d咁嫁野咩

係第二層 行到最左手邊

長樓梯嗰邊
你地記唔記得觀塘地鐵站出面 以前有個阿叉神父係到傳教 高舉「愛耶穌」牌 有次搭小巴停係佢格黎 同佢對望左幾秒 佢個眼神好恐怖

前幾個月都仲有
留名
五六年前成日去果到打羽毛球,打完行去搭車走,點知有個阿婆成日塞錢比我,仲問我夠唔夠。

我開頭以為搞笑,照拎,後尾愈比愈多,成疊咁比,比到我有d驚唔敢再收。見到佢都調頭走。

點知過左個星期佢係翠屏到飛錢。上左新聞。
五六年前成日去果到打羽毛球,打完行去搭車走,點知有個阿婆成日塞錢比我,仲問我夠唔夠。

我開頭以為搞笑,照拎,後尾愈比愈多,成疊咁比,比到我有d驚唔敢再收。見到佢都調頭走。

點知過左個星期佢係翠屏到飛錢。上左新聞。

係街市飛錢嗰個
順天.....天池樓1102毒蛋糕事件
1990年5月7日,天池樓一單位女主人懷疑丈夫有外遇,用毒蛋糕殺死自己包二奶的丈夫及3名兒子,男戶主的生殖器官更被人用利器剪去一截,再掉進屎塔內沖走,女戶主事後被判入小欖精神病中心終身接受治療。
btw好細個嗰陣住天池樓呢單野發生嗰時我得9歲
功樂道撚表示雖然靜但係乜鬼都無撞過
以前係藍田撚
夜晚有時係牛頭角行經過閔橋小學條樓梯上樂華好陰森,好似有人望住咁

果度特別黑⋯
但住樂華都無四順咁慘
起碼行到落地鐵站⋯

康利道撚表示夜晚靜過鬼城

功樂道
夜晚有時係牛頭角行經過閔橋小學條樓梯上樂華好陰森,好似有人望住咁

果度特別黑⋯
但住樂華都無四順咁慘
起碼行到落地鐵站⋯

而且樂華起碼有24小時麥記
翠屏南
個條長樓梯我都係少行為妙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞