有冇人好想自己當時夠秤享受過八九十年代?

201 回覆
25 Like 1 Dislike

我同damon勢不兩立

Gorillaz 就黎出新碟 記得支持

你依家叫梗BRETT去買DAMON嘅野

佢兩個唔係無野啦咩 都幾十歲人啦

我吹下姐

我呢啲毒撚除左打波得返聽歌呢個興趣

毒撚夠膽剪river phoenix頭

我打扮都偏向復古
成日畀人當異類 鍾意嘅會好鍾意 唔鍾意嘅會話我好怪
不過近排殘左平陰算

咁正
係咪80s 90s嗰啲style

新依隻我覺得幾正

Night thoughts 真係幾正 雖然未去到dog man star 既level

Tightrope

新碟個演唱會 唱新歌都好撚正 Outsiders

我吹下姐

條女比人溝左係慘既
樓主一個post引左咁多Suede fans出黎

利申 唔好比我個名呃到 suede世界第一

屌你 你個名

我同damon勢不兩立

早幾日出個首新歌好麻麻

毒撚夠膽剪river phoenix頭

我打扮都偏向復古
不過近排殘左平陰算

咁正

係 90s多
有時七三分界有時中間分
前面會攝衫
有時著oversize
曾經有人話我好適合 好開心

我同damon勢不兩立

早幾日出個首新歌好麻麻

係呀屌 聽完真係無以前果種feel

我吹下姐

條女比人溝左係慘既

屌你

Night thoughts 真係幾正 雖然未去到dog man star 既level

Tightrope

我都有去

我打扮都偏向復古
不過近排殘左平陰算

咁正

係 90s多
有時七三分界有時中間分
前面會攝衫
有時著oversize
曾經有人話我好適合 好開心

巴打應該好撚型
唔好話歌手吖,80s 90s 啲車都好撚正
唔好話歌手吖,80s 90s 啲車都好撚正

八九十真係好多正野
其實唔止英文歌
好想感受當年80,90S香港樂壇
當年有好多音樂活動,EVENT係大球場個D搞
張國榮VS譚詠麟
四大天王

你真係鳩噏多撚過呼吸

成個 90 年代得3個人晌大球場開過演唱會

大聲少少都俾附近 D 居民屌撚到化

Tightrope

我都有去

企前排好撚正 最後Brett 唱到除埋衫
其實唔止英文歌
張國榮VS譚詠麟
四大天王

你真係鳩噏多撚過呼吸

都仲有唔知乜野大匯演同埋咩水災
請明星黎唱歌
其實唔止英文歌
張國榮VS譚詠麟
四大天王

你真係鳩噏多撚過呼吸

就係個班爛坦搞到冇stadium show
屌班離地中產仆街冚家鏟,行路因住仆街死啊,屌你老味

我都有去

我都企最前
不過brett好少行黎依邊

我都有去

我都企最前

個list好短又冇唱晒啲新歌
不過真係好正

我都企最前

個list好短又冇唱晒啲新歌
不過真係好正

好想睇多次

好想親眼見到王祖賢

好想親眼見到王祖賢

正啊
我想見紅姑

好想親眼見到王祖賢

正啊
我想見紅姑

我都想
同埋朱茵
好聽搵個朱茵feel嘅女朋友

好想親眼見到王祖賢

正啊
我想見紅姑

我都想
同埋朱茵
好聽搵個朱茵feel嘅女朋友

好多人都想
好想可以親身睇吓The Stone Roses嘅live,見證佢地當時有幾傳奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞