有冇人好想自己當時夠秤享受過八九十年代?

201 回覆
25 Like 1 Dislike
好想睇brett着魚網女人衫瘋狂扭籮同埋現場感受吓bernard butler手結他同richard有咩分別
80s90s電影都好正

柒頭 乜你又出現

神出鬼沒

好想睇brett着魚網女人衫瘋狂扭籮同埋現場感受吓bernard butler手結他同richard有咩分別

me too
如果我係一個好似brett咁妖艷嘅男人就好
80s90s電影都好正

Totally agger!

講起又講 好鍾意river phoenix
80s90s電影都好正

屌我都係
有一排電話收埋佢啲圖
不過英年早逝
後生李安納度氣質同佢幾似
好想番去果個年代
聽Xjapan beyond 賓周肥 哥哥 gun and rose
80s90s電影都好正

屌我都係
有一排電話收埋佢啲圖
不過英年早逝

巴打 你係我遇到第一個鍾意River Phoenix嘅人
佢係我男神黎
好想番去果個年代
聽Xjapan beyond 賓周肥 哥哥 gun and rose

賓周肥

屌我都係
有一排電話收埋佢啲圖
不過英年早逝

佢係我男神黎

我有一排都成日整佢呢啲髮型
不羈頭,不過我黑毛
八九十年代都好吹契
八九十年代都好吹奏
Rhcp BB King SRV
見你地講到Brett咁正 小弟見識少 我走去google下
痴線正撚到
生於千禧
以前啲野好高質 如果係嗰個年代邊有可能垃圾坤都上到台
好想睇SRV BBKing Eric Clapton Metallica RHCP
雖然過幾日都睇到 但已經老左冇哂火
希望有生之年睇到Eric Clapton同RHCP
見你地講到Brett咁正 小弟見識少 我走去google下
痴線正撚到

係啊呢!!! 我真係正撚到

屌我都係
有一排電話收埋佢啲圖
不過英年早逝

佢係我男神黎

不羈頭,不過我黑毛

巴打一定好靚仔

佢係我男神黎

不羈頭,不過我黑毛

巴打一定好靚仔

靚唔靚仔見仁見智
呢啲髮型真係有味道

不羈頭,不過我黑毛

巴打一定好靚仔

靚唔靚仔見仁見智
呢啲髮型真係有味道

Carry到依個髮型唔野小
有冇人有聽Earth, wind & fire呢類嘅歌
佢地首Let's groove 超鍾意呢類
上面介紹Boney m. 聽緊
有冇人有聽Earth, wind & fire呢類嘅歌
佢地首Let's groove 超鍾意呢類
上面介紹Boney m. 聽緊

聽完daddy cool 我就愛上左 70S DISCO
家駒既才華確係世界級
其實80 90年代都有電子既姐. BLUR都有玩過.仲有Krautrock呢

不過Suede果幾隻碟係Britpop講真係好屈.好有古典味.特別係Dog Man Star

Brett有古典底真係唔同其他band
樓主一個post引左咁多Suede fans出黎

利申 唔好比我個名呃到 suede世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞