有冇人好想自己當時夠秤享受過八九十年代?

201 回覆
25 Like 1 Dislike
樓主一個post引左咁多Suede fans出黎

利申 唔好比我個名呃到 suede世界第一

唉下隻碟都唔知要等幾耐

屌你 你個名

屌你 你個名

我同damon勢不兩立

唉下隻碟都唔知要等幾耐

新依隻我覺得幾正
家駒既才華確係世界級

其實80 90年代都有電子既姐. BLUR都有玩過.仲有Krautrock呢

不過Suede果幾隻碟係Britpop講真係好屈.好有古典味.特別係Dog Man Star

Brett有古典底真係唔同其他band

Suede仲有種妖味
與眾不同
依家啲progressive,djent,fusion Metalcore好失禮你咩
其實80 90年代都有電子既姐. BLUR都有玩過.仲有Krautrock呢

不過Suede果幾隻碟係Britpop講真係好屈.好有古典味.特別係Dog Man Star

Suede仲有種妖味
與眾不同

你地講到咁正
等我又試下聽下先
有咩推介

Suede仲有種妖味
與眾不同

你地講到咁正
等我又試下聽下先
有咩推介

頭三隻碟同復合後兩隻碟
隻head music有時間可以聽吓
淨低隻a new morning就唔使理

唉下隻碟都唔知要等幾耐

新依隻我覺得幾正

Night thoughts 真係幾正 雖然未去到dog man star 既level

屌你 你個名

我同damon勢不兩立

Gorillaz 就黎出新碟 記得支持
依家啲progressive,djent,fusion Metalcore好失禮你咩

唔係 唔好咁大反應
我都有聽新野

Suede仲有種妖味
與眾不同

你地講到咁正
等我又試下聽下先
有咩推介

子傑巴 老是常出現

屌你 你個名

我同damon勢不兩立

Gorillaz 就黎出新碟 記得支持

你依家叫梗BRETT去買DAMON嘅野

唉下隻碟都唔知要等幾耐

新依隻我覺得幾正

Night thoughts 真係幾正 雖然未去到dog man star 既level

Tightrope
最愛嘅歌手、樂隊都係七八 或者九十年代出
而且主流啲音樂風格偏rock
其實最好係70s出世 咁就可以十幾歲享受80s嘅野 廿幾歲聽90s 嗚啊諗到都開心

生於late 90s

唯一睇過blur同muse 已經覺得少左遺憾
8-90年代輝煌時期
2003-2006左右港英香港正式終結
2006打後變成依家赤色香港

未打完
香港歌,廣東歌正式收皮
得返歐美歌壇仲咁有活力
韓狗狗也不屌

歐美有新氣象,Edm
韓文都跟歐美步伐

Suede仲有種妖味
與眾不同

你地講到咁正
等我又試下聽下先
有咩推介

子傑巴 老是常出現

我呢啲毒撚除左打波得返聽歌呢個興趣

你地講到咁正
等我又試下聽下先
有咩推介

子傑巴 老是常出現

毒撚夠膽剪river phoenix頭

子傑巴 老是常出現

毒撚夠膽剪river phoenix頭

我打扮都偏向復古
成日畀人當異類 鍾意嘅會好鍾意 唔鍾意嘅會話我好怪
不過近排殘左平陰算

未打完
香港歌,廣東歌正式收皮
得返歐美歌壇仲咁有活力
韓狗狗也不屌

歐美有新氣象,Edm
韓文都跟歐美步伐

老一輩歌手又去曬共產中國
新一代真係唔係太掂

睇返星期六晏晝獎門人
幾多神台級歌手上去
睇返依家
就知道香港唔掂
但好想香港音樂勁返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞