[日本][紅葉] 有冇人去過東北睇紅葉?

636 回覆
16 Like 2 Dislike
半個月前買機票都係話落雨,估唔到咁準
今日都落雨,搞到唔知做咩好,本身想去猊鼻渓,但落雨遊船河真係玩自己
嚴美溪係咪唔洗上船睇
今朝好似成個東北都落雨,下午天氣會好啲啦
有無手足可以講下依家 "城倉大橋" 既紅葉情況?
我11月1號去城倉大橋怕已經落葉..同埋係咪坐巴士係 "城ヶ倉温泉" 站落行過去比較近?

同埋想知通常去藏王山頂睇"御釜" 係咪都買"往復"既山頂吊車比較好?
因為我見由 藏王山頂 落返去 藏王溫泉既巴士每日得中午1點鍾一班開車(少到得一班)?
其實你地可以去ig 搵下人地啲相, 咁可以易啲知咩環境唔駛估估下
今日龍王峽
過多幾日應該仲好
twitter都得

奧入瀨
想知通常去藏王山頂睇"御釜" 係咪都買"往復"既山頂吊車比較好?
因為我見由 藏王山頂 落返去 藏王溫泉既巴士每日得中午1點鍾一班開車(少到得一班)?
今日自駕去藏王御釜,發現已經提早封山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞