帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
請善用起底功能
呢啲on9提問麻煩去返baby kingdom問啦
你講得一啲都無錯,下次有痴線佬斬鳩你個白痴仔,你千祈唔好報警,咁唔鍾意人地打你咪戴頭盔囉
呢啲咁既社會垃圾生仔個時又識自己去醫院架wor
伸手黨死全家
facebook 呃like 最緊要
準備入黎屌你,見到12月中就由佢。
樓主咁戇鳩都有人幫, 唔講以為個女條友有份
讀醫大哂?
識兩個醫生個bb一個6個月大一個4個月大都帶去旅行
其實咁驚pneumonia,街都唔出得啦on9
邊兩個醫生? 廟街幫你醫花柳果兩個呀
自己仆街都仲要死撐, 伸手黨伸到你咁戇鳩唔死都無用啦
呢d真係生出黎害下一代
帶去旅行係因為屋企無人照顧個BB?
我諗唔明點解要帶個BB去旅行 為左抱住佢影相打卡?
支那人行為
其實真係好多人帶小朋友/bb去旅行
有次坐hke去福岡 前面幾排加埋有6個細路
咁細個都唔知帶去做乜 佢大個都唔會記得去過邊架啦

樓主仲要去東京呢d咁多人既地方
你自己帶b咪算囉,仲要上黎問,我屌你老母
一歲幾多個月先?
我自己就帶過一歲半嘅仔去大阪神戶和歌山同東京,但個時機票買定d位係唔會踢到前面,仲問佢要埋個bb籃,阿仔食飽就瞓,根本無野。
一歲兩個月啊
上次去札幌有一家廿幾口4個bb坐前面
屌佢老味嗰4隻野喊足成程機
喊足四個鐘加賴屎賴尿真係多得你唔少
都係交通工具啫 任何人都坐得 BB坐飛機好小事 會坐到喊其實好少 多數瞓到昏迷

做過幾年空姐 程程機都有B咁濟 會大喊嘅5隻手指數得哂

唔會煩到空姐 因為空姐唔需要理BB喊唔喊
空姐會安排你呢d仆街坐最後排

減低對乘客嘅影響
唔講搭飛機,帶咁細個b去旅行大人細路都辛苦
希望你地唔係諗住掉個細路比長老湊自己去行街個啲仆街
唔講搭飛機,帶咁細個b去旅行大人細路都辛苦
希望你地唔係諗住掉個細路比長老喺酒店湊自己去行街個啲仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞