帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
係呀屌你老母
咁不如你講下你plan咗啲咩等大家可以就住你個plan去俾啲意見你呀麻,你乜都冇講人哋好難幫你個喎,就連你家人鍾意去博物館定係鍾意去公園定係鍾意買嘢食嘢都唔知
12月日本真係好凍好凍, 係錫個小朋友都唔會帶佢去
成個po好撚酸 見到樓主有錢帶1歲女去旅行
諗起自己20歲先第一次搭飛機
有咩好酸? 去個日本好貴?
係咪要鬥個細路愈細個出國先叫威

個女大個都冇記憶
帶黎做乜
上到機最怕就係喊,嘈住哂
唔好以為做人老豆老母大哂,忽視其他人感受
唔好咁自私啦
1歲搭係咪會威d 先
20歲先搭嘅窮西仲好意思出聲
一歲去黎做咩
唔好屌樓主依啲傻仔啦
去到個bb有咩唔舒服成家係酒店輪住湊 幾爽
不過認真講句,好多比較傳統嘅日式食店都唔會招待小朋友,我個仔五歲都試過俾壽司店拒絕,地鐵D lift 又細又窄,推BB 車好唔方便下,仲有一家大細人咁多,你要好好plan 避開D 返工放工時間,唔係都幾辛苦。
其實去唔去都好其次,但冬天真係凍,你話夏天都可以去下公園去下遊樂場,春天都可以去下睇下櫻花丫,冬天又凍,戶外野又玩唔到,帶嘅野都特別多啦,仲邊有心機玩?
點解唔諗下其他地方,渣波個D咪幾好,衫都拎少幾件啦!
個B 又未返學,一係早少少10月去啦,起碼無咁凍
帶bb搭飛機可以嘅
唔該將個bb寄倉
係小朋友至真
東京未必啱,自駕游去沖繩悠悠閒閒會好啲。
鬼唔望你個女去到東京病撚到死撚埋
值得 樓主快d 去
樓豬弱智 生個仔都弱智 真係早死早著
屌你老母去旅行都係想放鬆
但一上機就比d仆街b 嘈9住晒 一個b 喊 第2個b又喊
個仆街老豆老母又唔撚理
畀我訓一覺好冇?今朝好早起身去機場呀,ok?
去長洲把啦
近近地 有咩急事都可以反去應急
去baby kingdom 問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞