帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
咪就係一班唔理人感受既人一齊討論囉
實反應好架
我帶一歲仔去沖繩 大阪 台灣
冇喊過冇嘈過

塞支奶就瞓

所以帶細路唔一定要寄倉既
你係搵唔到人湊先帶埋佢定真心帶佢去
一歲去 大個乜撚都唔會記得
氣壓問題耳仔會痛就不停喊

你會點做?
根本係父母自私自己想去旅行,細細個人仔去完旅行都唔會有乜記憶
樓豬咪害d日本人啦 cls
樓主自私撚
短程機加陸路海路經釡山入日本
我得大家應該focus返個問題係去邊度,推介畀樓主。成日focus係佢個一歲女度。大佬呀,佢哋成家人去旅行,唔係淨係為佢個一歲女呀!得人哋個細路女煩,你哋班連登毒撚唔煩?成日留低啲懶係為其他人着想嘅comments,又懶係大愛咁。總之我支持樓主,預咗勁多負評㗎啦,反正成班連登仔都係自我中心都極點
dllm咪撚害同機乘客
連登仔淨係記得同驚D B嘈, 而唔記得係有家長會儘一齊所能唔令佢嘈.

可能有幾次你後幾行坐住個細路, 但家長肯去管, 所以佢哋冇咩點嘈/煩你啫

其實載耳機自己聽嘢有幾難, 咁唔鍾意嘈咪載耳機囉.
垃圾父母
人蠢就咪撚生仔啦
咁撚嘈仲帶上機
屌你老母
你睇佢頭兩個回覆
就知道佢唔知道帶個b 去旅行有咩要留意
係屌緊佢一啲責任感都冇
其實我上黎都係問下意見姐,算啦依家d新聞啊任何post其實都有罵戰,個個都係諗點樣屌9人
一歲去無咩問題既,不過d 行程唔使點考慮佢,因為玩完都係唔會記得,亦都無咩感覺。父母自己覺得邊度好玩好行有靚景影,易呃like 就得
夠膽你咪埋黎打囉頭
有大有細,都唔方去得遠,求其搵兩三日去吓橫濱江之島鐮倉,一日行吓上野動物園淺草skytree( 有個水族館),一日去三鷹睇個吉仆力美術館
兒登萬歲
樓主你都好撚鳩wor, 去旅遊都要求人地推介,仲要帶一歲bb去,嘈撚住成機人4個鐘,你咁撚自私呢落去地獄旅行就啱哂
戇撚鳩, 唔撚識睇topic呀
講得帶個一歲女去預左俾人屌架啦
唔想俾人屌咪話成家去旅行囉, 講個女做乜
樹海
就係獲撚獲你呢d撚樣,上機嘈撚到落機 屌你老母
根本google下都大撚把推介
以前呢d伸手黨實俾人百屌, 呢度反而有人幫
蠢撚到咁都學人生, 死返過去baby condom啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞