帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
屌你咁仆街嘅
記得坐uo
我諗極都唔明點解個BB得一歲要去旅行, 求解答
帶BB去都唔係問題 係睇你識唔識教
我個女歲幾都已經去過幾次日本
搭飛機無大喊過 落機附近d人仲話佢好乖唔喊
我建議你一開始都係帶佢去下台灣先
樓上講得岩 唔係個個BB都對氣壓無大問題
試下搭個半鐘機 如果點都係喊既就無謂去東京 仲要搭4/5個鐘

不過你又要照顧BB又要照顧兩老
仲要12月中咁凍 真係唔知你點搞掂
就係你呢啲撚樣帶隻畜牲上機嘈撚住晒

一啲公德心都冇,一睇樓豬就知係支那狗
上機記得準備奶,喊就俾佢食,bb喊通常係訓唔到覺or無奶飲

好多父母連個仔女點解喊都唔知架
個女由細到大都唔太扭計,眼訓都唔會扭,平時係肚餓會叫媽媽
其實都係想大家分享下d好地方姐
冇必要個個都屌哂老母
講真我一歲屋企人都帶我去旅行,係唔記得,不過拍左錄音帶,亦都係我同過身屋企人既回憶
依家睇番係好有紀念價值
多謝你意見,我都會考慮試下台灣先
其實想帶兩老去旅行,不過bb平時係佢地湊,我想一家人去玩下姐
問下地勤可唔可以寄倉
或者試下沖繩
有得揸車方便好多
樓主係連登問無用嘎
呢到全部都係毒撚
無女無樓無家庭
細個個陣屋企住公屋又窮又臭
分分鐘到宜家幾廿歲人飛機都未搭過
一歲女去東京定樓下公園有咩分別
上年同我個一歲b去東京,去左輕井澤睇紅葉同行outlet
箱根浸溫泉
上野公園+動物園

揀d公園之類俾佢行下影下相就ok,唔好諗住大人shopping喇
屌你老味 咪撚帶bb去 係架機度嘈撚住哂 麻煩到空姐空少又嘈住隔離既我地 你好意思咩 仲有你覺得個bb同兩佬你照顧到邊一邊?
其實佢地唔答唔係問題,但係個個都講嘢咁口臭
冇建設性之餘仲要下下問候人
咁樣好咩
蠢人咪撚生仔啦屌你
我屌你老母咪屌你老母囉
去食撚屎啦仆街 你千其咪撚搭夜機添呀
成機人訓都唔撚洗訓
你呢啲冚家剷就係咁撚自私
Bb坐飛機唔一定嘈,準備好奶同食物同玩具引開佢注意力就可以好大程度解決個問題,起碼好過d係咁起身去疴尿既人,係咁叫空姐service既人,帶漏音耳筒既人,大大聲講野既師奶先
自問唔影響到人就得
依個真,bb保暖要做好,係果邊病左就麻煩
啲回應唔啱你聽就話人冇建設性⋯ 你都幾好嘢wor 大家都係想提醒下你,唔好浪費時間金錢啦,等個B大個啲先啦唉⋯⋯人做父母你做父母邊有好似你咁低能白痴自私固執
Fbi
一齊上富士山山頂咁就最有紀念價值同最有回憶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞