帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
唔好預好多時間玩
因為只能夠圍住個小朋友世界轉
你有湊開應該明
3個月前帶埋個女去大阪時都係一歲幾
樓主幾時去
最少都3-4歲先啦ON9
1 歲12 月去日本加兩老真係太凍,如果一家人想親親大自然去台灣好夠,台北飲飲食食,定行下近郊,推bb車又好,自駕又好咩都方便
利申試過

兩老湊到個孫都成年1歲大,懷胎十月加埋1歲,差唔多兩年,去一家人玩下開心下好正常咋 坐果一陣飛機,嘈都果一陣,又唔係約埋你地搭,又要屌人老母又剩cls
自撚私 伸手黨 剩係呢兩樣野你都唔應該做人老豆
你搭咩巴士/地鐵搭咁多粒鐘?
等個仔有記憶先帶佢去旅行。1歲正常最開心係食同訓
帶唔帶都無咩所謂,但呢到唔係babykingdom
其實都係想慰勞下佢地,自問自己個女好乖,食完就訓果種
黎緊book邊班機係度講聲
依家係度屌你
好過你上完機俾其他客屌你啦柒頭
廿六歲仲咁撚on9
自撚私
有啲人搭飛機會耳水不平衡 耳痛之類 你個女咁細個有咩事都一定喊苦喊忽
通常父母帶一歲bb去外地旅行的原因都係好簡單

樓主想去旅行
去左後個bb冇人照顧
又唔放心俾其他人睇住
或者冇人幫佢手睇bb
索性帶埋個bb去

因為樓主要帶埋自己爸媽
所以四大長老都去晒
冇人睇住bb

不如你搵個信任的親人睇住好些
去旅行呢幾日,帶住1歲b女,玩得冇咁自在
尿片 奶粉 熱水
全部都要日日帶住

你仲話想帶埋老人家去
即係仲要周圍搵廁所

你去到渣車都仲好d
唔係既話
你就真係食撚屎
自己搵自己笨柒

btw
上lihkg又唔想比d lin子屌
就去babycondom搵班c奶啦
是9但啦 反正唔會記得
負評 上一頁

你第2段個logic 同個漫畫個logic 一樣咁撚柒戇鳩
佢地開心就代表其他人一定要受罪呀?
上得
實會俾人叫去新宿二丁目
呢D po有種文化侵佔既感覺
好似上緊香討又似上緊BK
1 歲12 月去日本加兩老真係太凍,如果一家人想親親大自然去台灣好夠,台北飲飲食食,定行下近郊,推bb車又好,自駕又好咩都方便
利申試過

兩老湊到個孫都成年1歲大,懷胎十月加埋1歲,差唔多兩年,去一家人玩下開心下好正常咋 坐果一陣飛機,嘈都果一陣,又唔係約埋你地搭,又要屌人老母又剩cls

你第2段個logic 同個漫畫個logic 一樣咁撚柒戇鳩
佢地開心就代表其他人一定要受罪呀?
撚有人同你生個女出黎咩 咁撚大個人唔好咁多幻想啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞