帶一歲女女去東京,求推介

392 回覆
13 Like 1599 Dislike
你話佢唔揾資料我都明。真正唔負責任係pat低個女比人湊,跟住自己去玩吧。

控制到個B, 唔點阻到人嘈到人唔會有咩問題。問題係唔知樓主有冇同B飛過姐。

不過,叫人喺度比d稍為有建設性既意見樓主,好似冇乜可能
唔好喺度問啦,出面大把親子東京遊記比你參考,唔好喺度嘥時間
好呀,咁佢跟住斬9你你都唔好報警同問人借頭盔wor.

想揾比喻駁都揾個好d架
屌你, 人地仲要飛大阪架
毒啞左佢 去邊都得
你呢啲正宗香港自私撚
前世未忙過未湊過bb呀
一歲bb又要帶bb車,定時定候要開奶,定時定候又要瞓
個bb根本唔會記得去過邊,全部時間都係瞓喺bb車,可以點親子呀
平時喺香港帶bb出街都要帶鬼咁多嘢,你宜家重帶佢去日本 你帶得佢去你自己都唔駛去行街喇
一陣到日本後一兩日個bb病咗咁點算呀,即時返香港呀
會呀,咁多on9仔喺度嘈生晒

為咗唔用耳機去解決可能會嘈呢個問題(冇話要隔音) 而去叫人唔好上機,你d邏輯我真心佩服。
我都係1 1/2開始帶B去台灣同日本,而家飛左四次,其實令到佢飛機唔喊就OK, 一歲都係坐你大比,DL 定YouTube 片,Thomas peppapig 個D,帶多啲零食,米餅星星餅果蓉就OK. 識行既話登機前比佢周圍走放哂啲電就ok

自由行行程其實對老人家先難攪……
一歲去完都唔知咩事,仲要同佢買保險又阻手阻腳 留佢喺香港畀保母湊好過 一係等佢大啲先一齊去
12月去過日本都知道凍啦, on9, 個小朋友中途病佐又難照顧

日本好多商場, 食店d暖氣又熱到仆街, 一定要除外套

出面又凍到呼吸個鼻都好難受, 試過凍到耳仔痛, 轉頭入返室內, 又熱到要除外套

自己想去玩但冇為個小朋友諗, 呢d老母咪自私囉
一歲
生得細路預左抽唔到身去旅行啦
去到又要湊又要哄
諗起都煩到仆街
又好難去到自己想去既行程
好彩我二人世界

唔生育主義者 同另一半自私時間多到用唔哂
咪建議佢唔好去囉, 不過唔係某d人既理想答案, 咪當大家冇建議囉
又要生又要年年去旅行
睇你reply都知你係雜種黎,只係識拾人牙慧
十二月凍到抽筋
大人都覺得凍 你帶小朋友同老人家去真係玩鳩自己
建議你去近近地去台灣行下夜市
定小朋友再大d先去遠少少
唔好話影唔影響人。
對你千金會唔會話有得著...?
真係好撚憎所謂家庭樂
對住細路又要哄又要扮on9
又要生又要咁細個帶去旅行
東京已經好撚易plan 咩都唔睇 上lihkg問兩句想人地幫你plan埋呀 咁撚懶開個youtube睇瞬間看柒頭就岩哂你
係囉,完全冇邏輯既reply咁認真覆嚟做乜9
其實唔係咩都唔睇,一直都有做定功課
只係問下有冇d推介,可以再考慮下咁姐
睇到個標題都聞到陣假膠味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞