召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
定係簡單圖案無咁易濛?
有一個係前擘 手腕位都有D甩色
利申 紋左一年到 地盤佬 手套邊位
我同你差唔多
我紋就係腳度,細圖黎
我本身係自己唔諗住講
之後老豆老母都發現左
我老母就話「你知我份人就比較開通,陣間你老豆就阿知阿左」
後尾我老豆都發現左,冇計啦熱天冇理由唔著短褲嘛
但佢咩都冇講過
認真真係估佢唔到,本身諗住自己老豆會屌晒鬼,點知佢好似扮唔知咁呢下搞笑
塔羅囉
死神代表死亡,完結/新開始

太陽代表生命
但紋手掌唔靚

想紋命運之輪係手臂
有冇ching搵過佢紋
見佢素描幾好
呢個無
但andy 同佢師父 sean 都好好👻
新人留名
上個星期一紋完mari啲女
Mari 其實姐係邊個
希望上個post嘅巴絲快d出現
我見1001左冇人開新post 我先開架咋
我咩都唔識架
最近紋咗身啲位都好痕 啲圖都大幅 係咪皮膚太乾?
有日頂唔緊去紋身舖道買咗枝嘢搽
未見好轉呀屌
好撚型咩 紋身
唔係以為自己好型呀
紋晒身知咩事啦
Instagram mari.has.it.tatted
好緊 結焦 會痕係正常架
我紋咗半年年幾都痕⋯⋯
theblackgraden_tattoo_hk(佢有好多guest既紋身師傅都幾靚,漏咗其他長駐既歡迎加返)
- c.emma_tattooer(個人好鍾意佢啲色)
- hugo_hktattoo 真書法家副業紋身師

Whogotinked
- bigsammytattoo

Big Sammy 開左店叫whogotinked
Sor 以為你高最近紋身
有冇色架?紅色?
有時d人會對紅色敏感
最近紋咗身啲位都好痕 啲圖都大幅 係咪皮膚太乾?
有日頂唔緊去紋身舖道買咗枝嘢搽
未見好轉呀屌
好緊 結焦 會痕係正常架
我紋咗半年年幾都痕⋯⋯
Sor 以為你最近紋身
有冇色架?紅色?
有時d人會對紅色敏感
iamhoritsuki
我只會覺得Sean 同 yinktattoos 好好

話緊你地
你鐘意啦 粗啲講句紋得身就唔預你點諗人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞