召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
Sean, Vince
唔該哂
搵到佢地ig啦
你諗清楚先.
要知道以後要日撚日望住.
當然可以cover嘅...
好清楚,8年感情,我望到乜都可以諗起佢
所以唔會有分別,當留個紀念
有無介紹
就咁英文字 冇乜設計 好似唔洗特登搵邊個
上字型網(爬文有)揀好字型
print埋出黎帶去一間正正常常既紋身舖就得
(好似係)
放下啦
唔知好唔好,之前想紋圖騰有睇佢D作品

https://www.instagram.com/pasifika_tatau/
Bubble gum 啲作品越睇越鍾意
恕我直言,紋得上身就係一生一世
就係要將難忘,值得紀念,刻骨銘心ga野記得
我自己覺得貪好睇就紋啲公仔,圖案,花紋上身真係好on9
唔好介意我咁講
Agree.. 唔好話8年 有一半都望到咩都諗起佢
所以咁多位有無推薦
雖然係普通英文字加啲數字
但始終第一次
純呻
學左紋身幾年,岩岩先出黎叫做freelance做
身邊冇朋友想紋唯有上網搵,
自問唔係畫功了得,手功都係唔出色,但凡事都要有第一次
搵到幾個諗住開心下,點知走佬又有,無故甩底又有,呢頭冇㩒錢下次比轉頭人都唔見埋
做完線話等下一次再黎,轉頭又見返大陸是但搵人填黑就算...灰鳩晒
加油ar, 閪客一定有ga la
所以話香港都係難生存
有心都係廢 去hello呃下妹妹仔仲好
加油呀,巴打,唔好放棄呀 ,因為作品睇下
個個都唔係一開始就成功既,擺低自己d作品等大家推下,加油
利伸之前上過青協d 拍微電影course。
Hello 班人都有上(後黎先知), 有混血老細同成日扮小丑果個。

基本上要俾錢,所以其他人好有心學,唯獨佢地成日訓教傾計,上左1日就吾見人。

雖然未去過紋,但我對佢地冇咩好感
Yes ar, 畫下d flash 放上黎
可能我揾你幫手呢 😘
好呀,有機會可以試下你既大作
放上黎分享下? 我唔介意比你試 (當然要傾到岩心水先啦)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞