召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
想問下香港有冇紋動漫風格靚既紋身師
輕輕一推
https://www.instagram.com/silky.jo
佢去咗Company Tattoo 做Guest,聽日搵咗佢紋
有無紀律部隊巴有紋身? 好想紋,但要等到退休至可以紋

遲 d 諗住去泰國廟紋經文,唔係太大面積,著衫遮住應該可以偷到雞
想請問下tebori同機器紋出黎實際會有咩分別
唔係幾分得出
係,肩胛位附近
咩紀律部隊
聽人講入職後就紋得?著衫遮到就得
btw有冇推介邊隻遮瑕遮紋身最有效
有時要見其他長輩 唔想次次都長袖衫
我地呢到好似有個消防巴
女人化妝個d囉

不過我紋唔係太大,諗住有乜依郁就用膠布痴住佢
試過 可能我嗰個都深色同大撻 遮極都有個印
所以想問巴絲有冇強效遮瑕推介
想去三巴雕搵Horihiro 紋手
但係見佢d線有時都紋唔直 請問呢個係佢技術問題定tebori畫outline 就會咁
我想紋一d 類似星/太空/銀河既野, 黑白既
有冇人有介紹邊個似紋開呢類型?

好似呢個咁
https://www.instagram.com/merry_tattooer/?hl=zh-tw

我見到felix有紋身少少類似
大家紋身有無試過後悔?
下星期紋第一個 有啲擔心
有冇巴打有留意開深圳間小邦
落左訂 下個月紋 唔係東門個啲垃圾
第一個紋身 有少少驚
個圖紋得柒先會後悔
講真,紋得差想改圖就有,同埋有啲時候會揼春紋身會影響你生活,但就無後悔過紋呢張圖上身嘅。
你揀得嚟紋就要諗得清清楚楚,如果唔係你一定後悔
上次去紋個紋身師先同我講有位警察紋手臂,仲要係前段show晒出黎既,咁紋身師問冇得遮怕唔怕?佢話問準咗唔怕,好啦,過咗一排佢返黎搵佢問有冇辦法整走個紋身?咁就問下點解要洗啦,佢話上司話準只係話可以衫遮到既地方 仲話邊有人咁撚蠢架
我擔心會搵唔到工
見工梗係遮住,即使工作性質可以俾你露紋身,咁都係請咗你之後既事。未請你之前,老世一定帶有色眼鏡,絕大多數都係咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞