召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
紋得唔好
聽個師傅講 話有啲位係比較易 凸起

不過落針太重 手勢唔好都係最大成因
紀律部隊可以紋 但等出左學堂 同埋新人開工左3-6個月之後先紋啦
真係制服遮到就得 唔少同事都有 但如果要轉部門再做體檢就麻煩 要考慮清楚

想問下香港有冇類似風格既artist?
就咁搜s.tattoostudio fb唔見有呢幅定係我打漏咗字?
唔該巴打
想紋個係手臂 但屋企人係思想好保守既人
之前試過用紋身圖做icon 佢地一見到之後即係係咁同我講紋身啲人點點點

同埋如果想紋線條係咪搵yeeki
紋紋下就冇野,我問屋企人我紋前紋後有冇咩改變,佢地話冇,都係咁on9
你接受到佢嘅收費同排隊時間就去啦,睇你點睇紋身呢樣嘢

今個星期紋咗mari啲女
巴打同我一樣有佢啲裸女係右手
當初就係因為見到巴打嘅圖先紋祼女
但宜家着短袖淨係見到對波
竟然認得
我著短袖都淨係見到對波only
有冇巴打知邊間紋圖騰最好 跪求
未紋過想紋身,因為呢年發生左太多事,唔知點解就諗到想紋身,idea就係想紋啲個女中意嘅嘢 例如咁elsa咁,有冇咩artists推介
終於完成第一個tattoo
終於完成第一個tattoo
我對呢種日式 style 好有興趣,想問要紋幾耐至完成?同埋揾邊位幫你紋?
我紋左5個sessions, 大概17個鐘,夾埋有3個月
我係London到,個artist好平易近人 https://instagram.com/caiopineiro?utm_source=ig_profile_share&igshid=w6gvyc354k12
遲啲諗住紋第一個紋身 已經想炸腳 雖然價錢就話要同紋身師傾完圖先知 但係都想知道大約幾錢 有個預算比自己 諗住搵seanting紋 因為我鐘意黑灰個種 有冇有經驗既師兄 指點下
想問問邊個師傅紋人樣比較好?
我屋企有親人過左生
想紋人樣
啱啱同一齊8年女朋友分開左…
想紋兩個英文字,做個紀念
係手腕,有無介紹…
爬完文都無太大頭緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞