召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
https://instagram.com/woozymachinetattoos?utm_source=ig_profile_share&igshid=1cwjufq77z8fb
我係佢度搵岀嚟咖?
佢啲not today 公仔好撚得意
好撚正 但唔知邊度紋好 又唔想太貴!
倫敦🚬愈係簡單既公仔愈難做到嗰種神態
岩岩紋完幾日 black ink
今日見到有個位好似甩左d 黑色去皮膚位係唔係正常
我又唔敢大力抺佢
沖涼個陣輕手洗走佢就得 唔好摵
有無人有紋數字? 想係手到紋幾個數字
我想
book左3月係59到紋左手手臂 btw依家想紋幾個數字
59 係唔係要排好耐?
數字想紋但係唔知咩字體
我book左Marcus 比左呢個概念圖佢 佢話再畫過 同埋佢12-2月唔係香港 所以下年先紋 依家想紋幾個數字 但諗唔到去邊到紋
第一次紋身想前後咁紋
你地會prefer左胸左背胛骨咁 定左胸右背咁?
我會想 左左 / 右右
唔鐘意對角
想問有冇人紋過nyyt.tattoo?
好鍾意佢風格想搵佢紋

陰影做得幾好 手勢都ok
係我紋個時佢部機有d問題
所以有兩條線會突起
其他位佢換返部機紋就冇事
我仲未有紋身
諗住搵佢紋左個心口佢
聽到你咁講想紋既衝動又大左
有無人係墨子搵jk紋過手臂
想問下大約幾錢
我想圖果個位置 手臂後方
已經係墨子個網填左預約表 收到第一個email 現在應該等佢再復我約時間上去傾
不過想係到問下紋手臂後方大約要幾錢 有定心理準備 唔該曬各位
Jk 好似段鐘計
我上佢官網就話係以設計作為收費單位 jk最底消費係1500 我預算係5000左右 驚會超好多預算
Jk係段圖計上次搞左差唔多6粒鐘都係6千紋左byebye肉位同埋下臂 好靚好鐘意 就連第個師傅都問我係邊個紋
咁又幾底喎 咁我應該可以5千內埋單
我想問下你預約到真係上去紋 大約等左幾耐
我一邊腳側五年前紋 萬一蚊 十一個鐘
等左一年
咁耐 我已經好期待 不停係到更新email 睇下復我味
好痕呀
我6月填form 7月上去傾 8月尾搞掂
新post lm
有無人同我一樣已經紋到無乜感覺
事後挨痕既日子仲難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞