召集所有紋身愛好者(7) 呢個先岩

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
murk都叫麻麻地 ching搵開邊個香港師傅做嫁?有無得些牙下
上面巴打都有講,頂盡佢係唔岩你風格但絕對唔會麻麻地啦,何況人地都出名係做surrealism連波蘭大師victor,外國頂班既用品公司都share過佢既野,樓下講果幾個所謂高班既我反而未見過佢地出現響外國喎
只能講佢唔岩你心水而絕對唔係麻麻地啦
唉,其實自己鐘意咪得law
同食野一樣
紋身好主觀既
前日本身約左個日本師傅係展場紋,點知去到搞好哂,要去copy張原稿個時,會場個垃圾電腦用唔到,之後佢話要一晚時間幫我人手起稿。如事者,琴日去到見佢畫好哂真心覺得好pro,好多仔細位都幫我執同慢慢紋,睇清楚每個細節,同埋日本仔啲禮貌真好好。
利申:去左三年,每年都唔同國家既師傅紋。
有無ig可以睇下

用圖片答你
預想圖同紋完效果已經唔同
雖然某部份作品我覺得唔差,但有d真係覺得麻麻地

本身以為會做埋外則隻武士個身,點知完成背景細節貼埋個頭 都幾靚嘅
天道酬勤
同佢哋講 紋咗身都唔代表我係壞人
我只係想自己個身體 有啲好靚嘅圖案
嘻嘻 睇嚟有人記得我
睇錯咗

勤喺另一邊
我都唔知啵,師傅話整朵菊花俾我做背景好無我話好就紋了
做完一個星期 埋晒口 係咪已經可以做gym
佢d紋身好掂 我之前都想揾佢 不過要排好耐
我覺得值得等,好靚同埋好快,我排咗半年到,宜家佢啲期都係幾個月
早一個月去要排到下年年頭
再整下個就揾佢
想紋細細地一個英文字
有人話flash5788好有人話唔好
睇ig紋個啲狗仔同人真係
有冇人試過紋字係ok架?
字就OK
圖就不了
穩你老母 唔撚識字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞