[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
迷山 > 迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 迷仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽
邊個係綠帽
邊個係綠帽

你翻去對住24打飛機啦 呢到冇你嘅事
迷山 > 迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 迷仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽

法國你漏左烏蠅仔
邊個係綠帽

討論左幾廿頁啦
邊個係綠帽

追多幾頁post你會知

法國你漏左烏蠅仔

食肥婆唔係好大罪啫
迷山 > 迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 烏蠅仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽

法國你漏左烏蠅仔

食肥婆唔係好大罪啫

何況me真係無 係你地屈me姐

法國你漏左烏蠅仔

食肥婆唔係好大罪啫

收嗲啦弱智

法國你漏左烏蠅仔

食肥婆唔係好大罪啫

唔好諗住借啲意洗底

法國你漏左烏蠅仔

食肥婆唔係好大罪啫

唔好諗住借啲意洗底

你地有證據咩?

迷蘿呢
迷山 > 迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 烏蠅仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽

你終於認迷山最高汁啦

你終於認迷山最高汁啦

好波
成功陰到迷仔

迷山黨又然一仗
成功陰到迷仔

迷山黨又然一仗

好波
成功陰到迷仔

迷山黨又然一仗

迷山就成鳩日勝利嫁啦

不認不認還需認

不認不認還需認

陰me
迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 烏蠅仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽
唉,見到綠帽仔咁禾刀吾好意思再笑

典解有人可以甘廢-.-

禾地繼續食囡,吾巧梨辣殺 ^_^

珍系巧on9囉5該,冰有人貢中意笠綠帽ga-.-
禾珍系5敢想像有人會接受到自己條女飲台式pipi

不認不認還需認

陰me
迷霸 = 迷咬 = 迷毒撚 = 迷拉 > 迷屁 >>>>>>> 烏蠅仔 >>> 迷煙 >>>>>>>...>>>>>> 綠帽

圖已cap 請廣傳
唉,見到綠帽仔咁禾刀吾好意思再笑

典解有人可以甘廢-.-

禾地繼續食囡,吾巧梨辣殺 ^_^

珍系巧on9囉5該,冰有人貢中意笠綠帽ga-.-
禾珍系5敢想像有人會接受到自己條女飲台式pipi

認真貢樣笠得一次,渠俾你追返,下一次一定再笠過

講真 綠帽狗仲垃圾過煙

我都唔想

瞓撚醒未
冇人想日日睇住你喺度叫春
又屌極唔醒
你仲要鍾意條女你唔好撚入嚟疤區喇

上黎狗竇叫春姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞