[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
原來你去左韓國

去整容牙

收嗲啦弱智
原來你去左韓國

去整容牙

收嗲啦弱智

夜喇 收皮啦
冇野,睇到出面post了

膠層真係好辣殺

唔垃圾就唔係搞到隊波咁啦
SONG,哈利,GXXXXXDO,巴查,PACO,20M煙,巴禾子,HILLGOD

係搞亂曬成個巴塞體系 b隊要買人拎成績 青訓冇得上一隊踢
上面個撚屌同小白是誰
上面個撚屌同小白是誰

新豬肉掛

膠層真係好辣殺

SONG,哈利,GXXXXXDO,巴查,PACO,20M煙,巴禾子,HILLGOD

如果係禾地做膠層

膠層真係好辣殺

如果係禾地做膠層

綠帽廢柴:半季投降後辭職,然後每日開記招講自己好愛巴塞
弱智迷:叫美斯包膠叉
弱智美極:請欣宜去魯營唱女神
個膠層奶野鳥

膠層真係好辣殺

如果係禾地做膠層

me貢愛美斯b,點會叫渠包膠叉,係都買hilldog返黎坐bench包

如果係禾地做膠層

me貢愛美斯b,點會叫渠包膠叉,係都買hilldog返黎坐bench包

買牙朗黎比賽前fing毛巾巧矛

如果係禾地做膠層

呢個買泥浪費$$

呢個買泥浪費$$

商業價值既野你識咩
又可以搵毛巾贊助商
又可以加票價
個膠層燉冬菇
Barcelona says on the club statement that Gratacós was removed of his position because of his comments. Still in charge of La Masia 360.
個膠層燉冬菇
Barcelona says on the club statement that Gratacós was removed of his position because of his comments. Still in charge of La Masia 360.

禍從口出
個膠層燉冬菇

禍從口出

得罪球迷
個膠層燉冬菇

禍從口出

抵死
如果美斯續唔到約,果陣選主席投大雄唔投拿樸達果班會員真係千古罪人
Gratacos (Barca Institutional Relations Director): "It wasn't just Messi that helped Barcelna reach CDR quarters, it was the whole team."
Gratacos: "Messi would not be as good without Iniesta, Neymar and company. He's the best, this is true." [SPORT]
咁撚仆街就抵你死
個膠層燉冬菇

禍從口出

抵死

咁能戇鳩 抵啦!

大雄﹕佢意見唔代表巴塞意見
咪撚再加佢人工啦係咪痴撚左線呀
仲唔撚夠咩

字頭唔可以畀一個人獨大,除了那一位
明知球隊狀態差,壓力大
班死人高層仲要講埋呢d引戰言論,呢d咪叫做弱智
迷仔都比唔上
咪撚再加佢人工啦係咪痴撚左線呀
仲唔撚夠咩

字頭唔可以畀一個人獨大,除了那一位

邊位牙阿生,過主啦阿生
俾錢尼馬老豆叫雞就咁爽手,買垃圾就咁爽手。續約巴塞史上最佳球員:不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞