[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好能戇鳩
無論係賣毒撚拉仔籌期比美斯
定係美斯拎唔到球隊最高薪
兩樣都講唔通

賣撚左3000萬垃圾咪得囉

唔撚明膠層個屎忽諗咩

禾地做膠層better la
賤種豬波都領先2fun
Btw 佢好似好唔開心

佢好好開心wo
賤種豬波都領先2fun
Btw 佢好似好唔開心

佢好好開心wo

睇佢近排係咁post灰野
可能隻台狗對佢唔好
賤種豬波都領先2fun
Btw 佢好似好唔開心

佢好好開心wo

可能隻台狗對佢唔好

關你撚事咩仆街
賤種豬波都領先2fun
Btw 佢好似好唔開心

佢好好開心wo

可能隻台狗對佢唔好

關你撚事咩仆街

輸比台狗

可能隻台狗對佢唔好

關你撚事咩仆街

輸比台狗

疤狗之恥
好能戇鳩
兩樣都講唔通

賣走24 21 17 收翻samper munir再升青訓咪得囉 冇錢係到買垃圾

賣走24 17 都好同意
Paco 無時間比佢證明 sad but true
24 就算啦 早啲退休湊煙仔啦

21 我覺得要留返,就算Samper返嚟,都無可能一開始打正選啦,預埋影帝慢慢退落嚟,要A21留低hold定個空窗期喺需要嘅

賣走24 21 17 收翻samper munir再升青訓咪得囉 冇錢係到買垃圾

21 我覺得要留返,就算Samper返嚟,都無可能一開始打正選啦,預埋影帝慢慢退落嚟,要A21留低hold定個空窗期喺需要嘅

21未適應同融入姐加上踢得又唔放 其實佢冇咁差仲幾有潛力

關你撚事咩仆街

輸比台狗

疤狗之恥

點解唔對佢好啲喎 台狗屌厭左就比番我la

輸比台狗

疤狗之恥

屌你老母,咪撚叫自己做巴狗
好廢呀你

輸比台狗

疤狗之恥

好廢呀你

二手貨都求人比返你

輸比台狗

疤狗之恥

好廢呀你

二手貨都求人比返你

送埋個台b比你
好能戇鳩
兩樣都講唔通

我反而覺得下季直接用samper做防中後備 影帝今年先29 仲有兩三年踢 samper慢慢接班都ok嘅

疤狗之恥

好廢呀你

agger
跟拉囝學下野la

我反而覺得下季直接用samper做防中後備 影帝今年先29 仲有兩三年踢 samper慢慢接班都ok嘅

冇留意添 samper近排打成點?

好廢呀你

二手貨都求人比返你

送埋個台b比你

最好唔好la 有咪努力啲做野養埋個B

冇留意添 samper近排打成點?

me都冇留意 之前見人講打得幾好

好廢呀你

二手貨都求人比返你

送埋個台b比你

加油

送埋個台b比你

加油

巴禾子

送埋個台b比你

加油

巴禾子

垃圾 死撚左去囉
好能戇鳩
兩樣都講唔通

唔撚明膠層個屎忽諗咩

報紙佬又翻炒,上年話賣毒撚先填到巴塞條數,今次就填美斯條數
Luis Suárez: "Messi's renewal? You (media) make the stories. He's very quiet. The club knows what Messi wants is to stay at Barça."

送埋個台b比你

加油

巴禾子

你連仔都肯要,除左加油都唔知講咩好

會長正式回歸

澳門都有acc

送埋個台b比你

加油

巴禾子

你連仔都肯要,除左加油都唔知講咩好

矛得救
找數未?

佑b找嘅我找囉

之前紋c柒條數都未找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞