[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
明知球隊狀態差,壓力大
班死人高層仲要講埋呢d引戰言論,呢d咪叫做弱智
迷仔都比唔上

拎澳洲仔黎做例子ok?
明知球隊狀態差,壓力大
迷仔都比唔上

屌佢老母呢條友仲要係負責公關,聯繫西班牙足協唔怪得俾人踩到上心口都無人出聲,垃圾膠層。
咪撚再加佢人工啦係咪痴撚左線呀
仲唔撚夠咩

字頭唔可以畀一個人獨大,除了那一位

講真我都覺人工唔平衡
但係焗比啦,青訓0轉會費,人工當比轉會費會唔會舒服d
明知球隊狀態差,壓力大
迷仔都比唔上

拎澳洲仔黎做例子ok?

唔夠貼切 你懂的
明知球隊狀態差,壓力大
迷仔都比唔上

拎澳洲仔黎做例子ok?

同澳洲仔和好了
不抽佢水
明知球隊狀態差,壓力大
迷仔都比唔上

拎澳洲仔黎做例子ok?

唔夠貼切 你懂的

呢期渠先貼牙
明知球隊狀態差,壓力大
迷仔都比唔上

拎澳洲仔黎做例子ok?

同澳洲仔和好了
不抽佢水

辣殺
仲唔撚夠咩

講真我都覺人工唔平衡

之前未搵到讚助就話姐,biggay都幫你搵埋,仲想慳呢筆錢?自己袋呀?
仲唔撚夠咩

講真我都覺人工唔平衡

之前未搵到讚助就話姐,biggay都幫你搵埋,仲想慳呢筆錢?自己袋呀?

起球場囉,年年60m買唔識用嘅新球員
都係嗰句,我唔反對加人工,但要正視人工佔revenue過高問題。

高層講呢句其他係啱,我覺得佢講得好好添
但唔係係美斯續約前,公開場合加球隊低迷下講,啱都變柒

講真我都覺人工唔平衡

都係嗰句,我唔反對加人工,但要正視人工佔revenue過高問題。

高層講呢句其實係啱,我覺得佢講得好好添
但唔應該係美斯續約前,公開場合再加上球隊低迷呢段時間講,仲有mn續哂先講,他啱都變柒
美斯獅子開大口 買禾仔仲好 能力差唔多

但唔應該係美斯續約前,公開場合再加上球隊低迷呢段時間講,仲有mn續哂先講,他啱都變柒

關公主管製造關公災難

講真我都覺人工唔平衡

尼馬續左啦,膠層續尼馬既時候去到盡唔諗下美斯?
Gratacos (Barca Institutional Relations Director): "It wasn't just Messi that helped Barcelna reach CDR quarters, it was the whole team."
Gratacos: "Messi would not be as good without Iniesta, Neymar and company. He's the best, this is true." [SPORT]
咁撚仆街就抵你死

係搞亂曬成個巴塞體系 b隊要買人拎成績 青訓冇得上一隊踢

如果係禾地做膠層

綠帽廢柴:半季投降後辭職,然後每日開記招講自己好愛巴塞
弱智迷:叫美斯包膠叉
弱智美極:請欣宜去魯營唱女神

禾吾會投降
個波台垃圾係咪即係廢渣
星期六番工好撚慘
星期六番工好撚慘

做龍都辛苦?咁又係 又要被人恥笑
咁樣講一講 美斯扭計就仆街
星期六番工好撚慘

返6日唔能易
咁樣講一講 美斯扭計就仆街

可能真係想轉環境
笑左
抵撚死 自己博炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞