[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
咦杯賽黎,sor

國王杯冇分失 最多豬波

齊齊食雞胸

下場作客皇蘇
加七個鐘就係香港時間

連續7定8季作皇蘇都失分

拎到作客入球當贏

呢個真唔俾人456已經好好

連續7定8季作皇蘇都失分

拎到作客入球當贏

呢個真唔俾人456已經好好

周中又要捱夜睇疤狗豬波出局
全力支持AV
不嬲都想用維達爾多過羅白
起碼有進攻
羅白就唔知邊一場會打得好,但防守基本場場屎

我覺得av防守都係麻麻
不過好在都仲有攻
羅拔仔就兩面都高不成低不就咁

想問下av今年幾歲?

其實av琴晚基本上係0防守 即討其實係咁屌佢 係入波之後先吹奏佢
但其實羅白都係差唔多 防守一般 但其實佢都係有攻力 今季助攻其實都唔少 又唔好講到佢冇進攻咁 佢係打反擊嘅速度係差啲 但佢係主攻嘅時候同中場配合再落底係比vidal用速度強行落底更有效嘅 再者羅白唔係冇場好波佢季初打得好好 唔好因為佢最近差左就講到佢乜都唔係 不過我都認同Vidal值得俾機會嘅 但暫時睇我覺得羅白係好少少嘅
起碼有進攻

我覺得av防守都係麻麻
不過好在都仲有攻

想問下av今年幾歲?

其實av琴晚基本上係0防守 即討其實係咁屌佢 係入波之後先吹奏佢
但其實羅白都係差唔多 防守一般 但其實佢都係有攻力 今季助攻其實都唔少 又唔好講到佢冇進攻咁 佢係打反擊嘅速度係差啲 但佢係主攻嘅時候同中場配合再落底係比vidal用速度強行落底更有效嘅 再者羅白唔係冇場好波佢季初打得好好 唔好因為佢最近差左就講到佢乜都唔係 不過我都認同Vidal值得俾機會嘅 但暫時睇我覺得羅白係好少少嘅

係為左j條垃圾比爾連,現任右閘只係一條狗
起碼有進攻

我覺得av防守都係麻麻
不過好在都仲有攻

想問下av今年幾歲?

以前丹狗咪又係不設防咁濟 av可以高速落底起碼右路叫做多一種進攻 羅白頭我就硬係覺得麻麻

以前丹狗咪又係不設防咁濟 av可以高速落底起碼右路叫做多一種進攻 羅白頭我就硬係覺得麻麻

Av係不設防,但有意識
同大賽有加成

丹狗係不設防,但有意識
同大賽有加成

丹狗係不設防,但有意識
同大賽有加成

丹狗係老左回追廢左姐 防守技術佢屌打av + roberto la

丹狗係不設防,但有意識
同大賽有加成

丹狗係老左回追廢左姐 防守技術佢屌打av + roberto la

全盛丹狗一個防守到丙朗 咁都不設防?

丹狗係不設防,但有意識
同大賽有加成

全盛時期嘅丹狗 近代有邊個右閘夠佢勁 但要揀我會av>羅白頭囉

近一兩年,講全盛完爆宜家班垃圾右閘啦

丹狗係不設防,但有意識
同大賽有加成

全盛時期嘅丹狗 近代有邊個右閘夠佢勁 但要揀我會av>羅白頭囉

AV踢左場已經上左神枱

近一兩年,講全盛完爆宜家班垃圾右閘啦

隊史最佳右閘

AV踢左場已經上左神枱

Av防守=災難級
小範圍配合唔得,蘿白頭好d

我揀羅白
只不過Av值得更多機會咁
Btw講丹狗一定係最後一兩年la 全盛無人能及
羅白頭一開始打右閘你地咪又係屌到咩咁 典解唔比雞會av先?
唔係話AV廢
但係吹奏AV既唔該諗下佢係踢完邊場波搞到佢比人雪
佢個場表現又如何
依家踢左場就話好過蘿蔔真係笑出黎
我唔排除佢踢落之後真係會踢得起
但依家睇落蘿蔔踢起上黎係比AV好

蘿蔔一開波踢右閘係比人瘋狂吹奏架喎

蘿白頭幾場係踢得好
但之後唔好
而AV係對升班馬輸波嗰場打得差先比人開始雪
嗰場佢打得幾差(成隊差)

AV踢左場已經上左神枱

Av防守=災難級
小範圍配合唔得,蘿白頭好d

始終巴都係打組織配合 根本好少會有空位俾av去爆 出羅白之係多一個人係中場做配合造波

蘿白頭幾場係踢得好
但之後唔好
而AV係對升班馬輸波嗰場打得差先比人開始雪
嗰場佢打得幾差(成隊差)

羅白我覺得佢嘅要有一個肯走嘅右中場夾先得 佢自己一個打唔到成條邊 你出ag 美斯翻中路ag又唔走右啲繼續係中路 羅白壓上去你又執唔到屎 羅白唔壓上去又廢左右路進攻 反而之前夾拉仔 羅白壓上去條右路起碼有進攻點 佢季初有唔少assist 就算係出細佬dso都會去下右路拉邊 唔會做到而家羅白攻守失衡咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞