[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

賣走24 21 17 收翻samper munir再升青訓咪得囉 冇錢係到買垃圾

賣走24 17 都好同意
Paco 無時間比佢證明 sad but true
24 就算啦 早啲退休湊煙仔啦

21 我覺得要留返,就算Samper返嚟,都無可能一開始打正選啦,預埋影帝慢慢退落嚟,要A21留低hold定個空窗期喺需要嘅

我反而覺得下季直接用samper做防中後備 影帝今年先29 仲有兩三年踢 samper慢慢接班都ok嘅

冇留意添 samper近排打成點?

me都冇留意 之前見人講打得幾好

me得閒有留意,致命傳波靚到同美斯咁 但格狗真係好辣殺
尋日
國吾國走數好辣殺?

賣走24 21 17 收翻samper munir再升青訓咪得囉 冇錢係到買垃圾

賣走24 17 都好同意
Paco 無時間比佢證明 sad but true
24 就算啦 早啲退休湊煙仔啦

21 我覺得要留返,就算Samper返嚟,都無可能一開始打正選啦,預埋影帝慢慢退落嚟,要A21留低hold定個空窗期喺需要嘅

我反而覺得下季直接用samper做防中後備 影帝今年先29 仲有兩三年踢 samper慢慢接班都ok嘅

尋日

巴塞成日借去垃圾球隊
國吾國走數好辣殺?

法國走開數個班都係迷山黨
土方=百度用戶

巴禾子

你連仔都肯要,除左加油都唔知講咩好

矛得救

台狗點會咁仆街

尋日

迷仔 護波防守如何?
國吾國走數好辣殺?

都係辣殺姐

尋日

迷仔 護波防守如何?

可以再提高

尋日

迷仔 護波防守如何?

可以再提高

我覺得防守就睇夾咩人睇整體嘅 希望快啲收翻黎俾影帝休息下同夾下中後場 未來防中位就靠me架啦
國吾國走數好辣殺?

吊爆你老母

巴禾子

你連仔都肯要,除左加油都唔知講咩好

矛得救

台狗點會咁仆街

加油呀綠帽仔

迷仔 護波防守如何?

可以再提高

我覺得防守就睇夾咩人睇整體嘅 希望快啲收翻黎俾影帝休息下同夾下中後場 未來防中位就靠me架啦

你快d upgrade
台狗最鍾意中出即飛,不過你咁撚偉大,你係我心目中已經封聖了

saint' green-hat

ag同paco應該仲有機會ge

最新消息 台仔依家過左熱戀期 成日一係無啦啦鬧鳩佢一係屌佢
唉 戴都算 搵個對佢好啲啦

當佢係雞咋

當佢係雞咋

便器
台仔應該試過屙尿落佢度

當佢係雞咋

點解可以廢到咁
ag同paco應該仲有機會ge

Ag半個安蛇契仔 佢身位控波同進攻啲走位都唔錯 不過硬係覺得佢冇乜信心 成日頭duo dup又無限鳩回傳
唔睇好paco 淨係識搶點零做波 錦上添花型球員
Btw 大家點睇好細佬上位不?

當佢係雞咋

便器

冇咁誇張掛

當佢係雞咋

便器

冇咁誇張掛

如果有條台妹送上門任屌,我唔介意不停診佢啦傻鳩
你條女雞都不如呀

便器

冇咁誇張掛

如果有條台妹送上門任屌,我唔介意不停診佢啦傻鳩
你條女雞都不如呀

佢地仲要係英國weekend同居 早知聽佢講去英國讀u陪佢la
搞到變左LongD佢仲要揀個唔愛佢嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞