[罰球王者] 巴塞隆拿球迷討論區 (173)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
收到風迷仔係醫院比4條友搞
無論如何想美斯留低

佢邊有貢令仔牙

me唔是住e院啵
無論如何想美斯留低

無擔心過美斯會走,只係一日未續一日報紙佬都大把野寫
痴撚線
世界全佳球員續約加人工都要比人屌
成撚日幫你垃圾執完屎都仲要冇人工加

呢個係上年巴皇人工對比
尼馬呢家續左約係16m(有傳媒話實際係25m高過美斯)
蘇亞續完約都係16m
你睇埋其他人啲人工高到幾離譜
再睇返人地隔離tap in插水十二碼王可有可無靠隊友都同美斯一樣高,其他人例如卡華夏打生打死但人工幾抵,我地反而連個華美倫都高過人

巴塞有錢俾垃圾咁高人工,有錢買咁多水貨。然後無錢續約史上最佳球員,一個巴塞無左佢唔得既球員.... 今次有咩可能企係膠層果邊
無論如何想美斯留低

佢一定會留低嘅
其實唔係好信屁馬26m年薪

屁馬同SO9個26m係出場同獎金之類個D,加加埋埋係超過美斯

屁馬同SO9個26m係出場同獎金之類個D,加加埋埋係超過美斯

咁真係好on9 太高la
The negotiations to sign Shakhtar full-back Darijo Srna (34) have broken, and Aleix Vidal (27) will not leave Barcelona in winter. [SPORT]

如果因為人工而唔續,咁寧願佢走好過

已經去到呢個位仲話要加人工真係痴線,根本佢同尼馬人工就高得離晒譜

憑乜話佢人工高得離譜?你睇下其他隊?

如果因為人工高而唔畀,我寧願班高層死咗去好過

嗯,學其他隊咁玩金錢足球,每年一星就最好

咁要即刻同阿針針
Lionel Messi is disappointed with the sacking of Pere Gratacos as Institutional Relations Director, with whom he has good relations. [MD]
(笑)
News of Gratacos' dismissal has taken Messi by surprise who he gets along well with. Gratacos also gave Messi debut at Barca B in 2004. [md]

憑乜話佢人工高得離譜?你睇下其他隊?

如果因為人工高而唔畀,我寧願班高層死咗去好過

嗯,學其他隊咁玩金錢足球,每年一星就最好

咁要即刻同阿針針

巴塞配唔起球皇
差少少搵唔番個post
差少少搵唔番個post

Bookmark左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞