[你問我答/分享]同韓國女仔拍緊拖

270 回覆
42 Like 10 Dislike

算啦巴打,思想細路女咪好囉,唔通到佢進化成真正女人你就係咁先

有時我都咁安慰自己,無車無樓住公屋,係有情飲水飽既細路女先唔介意

巴打,如果你真係結婚,我勸你讀好韓文走過去啦,係香港住公屋已經無機會翻身,你仲要對象係韓妹,即係你要一條友養埋佢

果面都唔易生存架,後生既好難搵工,好多大學生畢左業幾年剩係做part time,一邊不斷考政府工,年青一代好難上位...
再加上韓進破產,現代罷工,note柒爆炸,女總統醜聞,黎緊南韓經濟只會越黎越差..
其實我地已經有共識兩年後佢黎香港,到時叫佢教下韓文希望佢搵到兩餐啦

算啦巴打,思想細路女咪好囉,唔通到佢進化成真正女人你就係咁先

有時我都咁安慰自己,無車無樓住公屋,係有情飲水飽既細路女先唔介意

巴打,如果你真係結婚,我勸你讀好韓文走過去啦,係香港住公屋已經無機會翻身,你仲要對象係韓妹,即係你要一條友養埋佢

果面都唔易生存架,後生既好難搵工,好多大學生畢左業幾年剩係做part time,一邊不斷考政府工,年青一代好難上位...
再加上韓進破產,現代罷工,note柒爆炸,女總統醜聞,黎緊南韓經濟只會越黎越差..
其實我地已經有共識兩年後佢黎香港,到時叫佢教下韓文希望佢搵到兩餐啦

亞洲國家真係……唉!
連登仔90後溝女真是國際化,又韓國又台灣又東南亞

我好後悔早出世=80後頭果代都是溝港女為主,頂多溝下大陸女
巴打之前係咪喺高登開過post?
連登仔90後溝女真是國際化,又韓國又台灣又東南亞

我好後悔早出世=80後頭果代都是溝港女為主,頂多溝下大陸女

巴打算啦,全球化嘛,睇多兩套日韓AV打丁把啦
巴打,話說我就係韓國讀過半年書咁
好多野都同你講既野有出入喎
例如崇港咁
好多新一代既年輕人根本對香港wfc
佢地唯一有既印象就係張國榮同鄧麗君
仲要我d韓國fd話佢地已經係上一輩會聽既野,佢地乜都唔識
佢地even連香港用咩貨幣都唔清楚...
對佢地黎講,香港同其他國家一鳩樣

同埋同韓國人通婚最多既應該係支那豬

仲有韓仔大男人呢樣野已經過時啦
你去過就知大把韓仔係街比條女當狗咁鬧,又打又盛
同埋身邊識唔少韓仔fd對d女好撚細心
不過可能結左婚又會唔同啦
例如崇港咁

我就覺得睇地區,另外我都深信韓國人會變
我都追緊個韓國女仔
恭喜你,巴打
係英國讀緊書
見過唔少韓妹
自己覺得一定冇樓主講到咁完美
嘈到仆街 完全唔理其他人
而且個樣個大陸妹一撚樣
唔開聲真係分唔出
自己覺得好難會對韓妹有好感
睇完樓主個post真心祝福你地

利申好憎泡菜 睇完樓主講又覺得無想像咁差
點知後面幾個巴打講完又開始急轉直下
點睇矮拎想識韓妹

冇問題
我自己覺得韓國男仔同香港男仔差不多高
但韓國女仔明顯係比香港女仔高,但未至於好多女仔>170
我得173咪又係咁,女朋友仲要都係173

唔好講識韓國女仔,普通識女仔最緊要係自信
身高唔夠人黎咪其他贏人囉

得161 其實已經輸好多
btw之前都有試過apps識韓妹
一個就準備大學試無聯絡
一個就讀緊書 日日補習 傾傾下就潛左
希望巴打你開花結果啦
例如崇港咁

咁可能巴打都係90上半
下半轉變大都唔出奇既
巴打好靚仔?
Live左
韓國d文化真係
不過韓妹

你係咪諗得太美好,據我所知韓妹對男人耍手段程度僅次大陸妹

其實韓妹好恐怖
同韓國男人拍o左5年拖留名
巴打應該熱戀中所以先講到咁好 其實韓國女仔好多都好假,我識韓妹對住朋友講勁多粗口,男朋友一打黎會變聲扮可愛扮溫柔,一收線又繼續粗口橫飛
而且香港會話女人係港女,韓國一樣話女人係泡菜妹大醬女形容d女點貪錢,依個世界無女人唔想搵個有錢佬埋單,不過韓國人好睇地區,感覺首爾以外其他城市o既人純樸d,首爾又再細分地區,你搵個係清潭洞o既整容韓妹一定比港女更貪錢
佢地普通人人工有幾多 香港入去到叫有錢?
可唔可以講下性方面

係咪成日都中出?
例如崇港咁

年輕一代我唔知,30以上既韓國人真係崇港,佢地覺得香港係大城市有錢有好野食好野玩,以前韓國男人落club識女仔如果話帶個女仔去香港玩,其實即係去酒店,意思係個男人係床上可以令個女仔同去香港一樣咁high 咁開心 不過依家已經唔會再有韓國人咁講
韓仔大男人係夠高夠大隻,絕大部分既韓國男人都當過兵有跆拳道黑帶(韓國正常家庭一定會比個仔學跆拳道),有主見好識caring 照顧人同負責任,感覺好可靠,不過我都試過比韓國男人動手
但我都覺依家後生o既韓仔開始比女食住,變到同香港男仔愈來愈似
韓國女仔係咪床上好淫

一般啦
lm
21歲有部audi a5有錢租樓
又quit左工
無讀大學?但屋企有錢?
我之前番工都識幾個韓國女仔
係好勤力
難聽啲講句
鍾意韓仔既港女
十個有九個都係公廁
啲韓國仔就醒啦
食你既攞你既
大把韓仔爆完房
啲房錢仲要條女比
其實我反而想問點樣齋傾計傾三個月
我都有用呢個app同幾個日本人傾到長計
有個都幾常回我但好多時都係我搵野講
佢有問過我同佢傾計ha唔happy我話搵野講有d煩
但搵到人傾長計更難所以問題唔大
但有一排我下下聊佢 佢都好似hea回咁
我又問返佢係咪應付我 佢話呢排煩only
而家都係keep住我搵野講 不過自從果次講過下之後佢都唔會話太hea回我
同佢傾計心情好似恒指美股咁大上大落

到底點先可以長傾唔見面傾到幾個月
有咩方法可以識到韓國女仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞