[你問我答/分享]同韓國女仔拍緊拖

270 回覆
42 Like 10 Dislike

唔好話呀,真係好多人唔知/以為冇咁嚴重
佢地好多時以為只係一種禮儀,實際唔止係禮貌咁簡單
禮儀可以係大家處於平等關係,我尊重老人時佢亦尊重我
但韓國人係可以真係因為你細過佢而睇唔起你

大把啦,
佢地依家開囗埋口話香港D廢老廢中,
換轉韓國我諗佢地仲睇唔順眼會痴線

反而香港好似係依家先咁
以前都好少聽老人家咁唔鋸後生仔

依家好似係後生仔都唔妥老人家喎
其實係香港嘅男人太慘,被港女欺壓

成個東亞黎講我敢講香港男仔最高質

毒撚亦係最恐怖

還可以
我反而覺得日本最恐怖

講開又講,韓國有個論壇係仇女仇到痴線
當女人係豬,會將自己女友/媽媽/家姐細妹既裸照上傳比人睇
又會真係做好多事去踩低女性
甚至會有人因為依個論壇而殺女人

illbe

但佢地好忌依樣野
我之前問過女朋友依個論壇既野佢直接忽略左我
我就知依D係唔可以講既野...
Live左
韓國d文化真係
不過韓妹
我女朋友住昌原,我一年都去四五次,如果你同女友會去釜山附近下次可以一齊出黎認識下

一年4,5次咁大家咪好掛住對方?
釜山有時都會一齊去下
老實講韓國食野真係要一大班人食先開心

唔好話呀,真係好多人唔知/以為冇咁嚴重
佢地好多時以為只係一種禮儀,實際唔止係禮貌咁簡單
禮儀可以係大家處於平等關係,我尊重老人時佢亦尊重我
但韓國人係可以真係因為你細過佢而睇唔起你

大把啦,
佢地依家開囗埋口話香港D廢老廢中,
換轉韓國我諗佢地仲睇唔順眼會痴線

反而香港好似係依家先咁
以前都好少聽老人家咁唔鋸後生仔

依家好似係後生仔都唔妥老人家喎

班廢老真係好嘔心,人地日韓老人家以前打仗搵命博,屌你班廢老難民咋
可唔可以講下性方面
女女有冇整容?
佢地係咪覺得香港多靚仔靚女
Live左
韓國d文化真係
不過韓妹

你係咪諗得太美好,據我所知韓妹對男人耍手段程度僅次大陸妹
咁岩既,我女朋友都無韓她,一次起台灣旅行識,拍左年半,不過無你個咁好

都係韓妹? 速成巴
你個個點架? 一齊分享下

我地起台灣clubbing,果晚咁岩一齊起間叫Myst既club識,第一晚識醉到斷晒片,拎左佢contact都唔記得,第日訓醒有個韓妹text我問我可唔可以帶佢去九分,即刻狗衝,當晚再帶佢落第間club玩,之後當然帶左返酒店短叙
之後果日大家都last day,我返到香港keep住同佢msg,知道大家原來都仲有4日先返工,跟住又咁岩兩個都偷偷地搵緊機票,佢想黎香港搵我,我又想去韓國搵佢,最後我去左昌原搵佢,就一齊左到依家
咁岩既,我女朋友都無韓她,一次起台灣旅行識,拍左年半,不過無你個咁好

都係韓妹? 速成巴

我地起台灣clubbing,果晚咁岩一齊起間叫Myst既club識,第一晚識醉到斷晒片,拎左佢contact都唔記得,第日訓醒有個韓妹text我問我可唔可以帶佢去九分,即刻狗衝,當晚再帶佢落第間club玩,之後當然帶左返酒店短叙
之後果日大家都last day,我返到香港keep住同佢msg,知道大家原來都仲有4日先返工,跟住又咁岩兩個都偷偷地搵緊機票,佢想黎香港搵我,我又想去韓國搵佢,最後我去左昌原搵佢,就一齊左到依家

屌你,閃到仆街
巴打加油
快結婚
一係你去嗰邊
一係佢過嚟
到時日日見
好好珍惜佢
我女朋友住昌原,我一年都去四五次,如果你同女友會去釜山附近下次可以一齊出黎認識下

一年4,5次咁大家咪好掛住對方?
釜山有時都會一齊去下
老實講韓國食野真係要一大班人食先開心

佢都會黎香港幾次,基本上佢黎得仲多過我,因為佢好鍾意深圳,我成日帶佢去食化學元素表同去皇室dup骨

都係韓妹? 速成巴

屌你,閃到仆街

屌,睇撚錯左你問點識,答非所問添..

屌你,閃到仆街

我果個細我3年,但思想好細路女,好懶,好痴身,唔比我同frd去clubbing同飲野,都幾小器,好易嬲,雖然好多缺點,但一齊左一段時間又習慣左

屌你,閃到仆街

我果個細我3年,但思想好細路女,好懶,好痴身,唔比我同frd去clubbing同飲野,都幾小器,好易嬲,雖然好多缺點,但一齊左一段時間又習慣左

香港男人奴性好強,如果係日韓已經大巴大巴車落去

慢慢調教緊架喇,比之前好左d

算啦巴打,思想細路女咪好囉,唔通到佢進化成真正女人你就係咁先

算啦巴打,思想細路女咪好囉,唔通到佢進化成真正女人你就係咁先

有時我都咁安慰自己,無車無樓住公屋,係有情飲水飽既細路女先唔介意

有時我都咁安慰自己,無車無樓住公屋,係有情飲水飽既細路女先唔介意

巴打,如果你真係結婚,我勸你讀好韓文走過去啦,係香港住公屋已經無機會翻身,你仲要對象係韓妹,即係你要一條友養埋佢

好明顯啦!
珍惜下啦!
巴打加油
快結婚
一係你去嗰邊
一係佢過嚟
到時日日見
好好珍惜佢

同意
快D娶佢入門
追晒成個post 咁想問下樓主覺得 男尊女卑文化既嚴重程度係點? 以呢3個國家黎排既話應該係點排 (中國,日本同韓國)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞