[你問我答/分享]同韓國女仔拍緊拖

270 回覆
42 Like 10 Dislike
(韓國男人同某d文化係垃圾,連佢都係咁講)

講下我地點識先,個時用一個語言學習既app諗住學下外語
(個app係search一d識你想學既個種語言既人,而佢又想學你識教既語言)
就search到依個想學正體中文既女仔
其實想學正體中文既外國人真係少之有少,於是我問佢點解想學
佢話因為想住係台灣(而後尾傾到原來佢既ex係台灣人)

傾傾下,發現我地越黎越多野都好似
興趣、性格、鍾意既野、唔鍾意既野...9成係相同
種感覺真係好神奇,有d興趣/行為明明好冷門都好似
好快就傾到不知日月

係頭三個月,除左佢一開始send黎既相外,我都冇收過仍既相
傾計app連頭像都冇,甚至佢把聲都係三個月後偶然教我韓文先聽到
所以都幾特別,可以同一個完全未見過既人傾計傾足三個月
都證明我地好多話題好多野講

後尾終於見面,本身都有d心理準備但見面個時都幾緊張
而且佢仲要同我一樣高(其實一早知),個時都幾驚幾個月既友情會因為見面而冇哂
但好快我地就一齊左,依家定期每個月都係佢飛黎一次、我飛去一次

佢真係比到一種「女人」既感覺我
就算個時只係朋友,佢都好記住我所講既野
佢亦都係一個好努力靠自己既女仔,
依家只係21歲但已經有部audi a5
有錢租樓(韓國租樓可以係比一筆錢業主,合約後會比返哂d錢你,業主應該係靠筆錢去投資而去賺錢)
對男仔亦好到痴哂線,佢已經算係韓國女人中獨立d、有主見d
但對住我都係好恭敬咁,會幫我準備好多野...

依份係我地識左3個月後佢寄比我既生日禮物
幾張卡、信、禮物,仲有自製既禮物
個時同佢只係朋友關係,但老實講佢份禮物珍貴過哂我一世人收過既禮物

份禮物都係細心到痴,好似d護膚品咁,佢自己走去「啤」口

佢眼中既韓國男人係垃圾,
而且佢都講正常韓國女仔係唔會想同韓國男仔拍拖
因為韓國男仔視女人為玩具,而且真係極大男人
我成日都好懷疑韓國男仔到底點對女仔
因為我有時只係做d好基本既野佢都話「電視先會出現」

我本身對韓國冇咩特別感覺
亦知道好多韓國好多負面既野
但韓國女人真係贏哂
整容的話,佢都話韓國真係唔少女人有整但佢冇整所以唔洗串我
(睇返細個d相真係差不多樣)

好似講得好多,歡迎問下問題!
好似好正

不過一陣一定有人入嚟酸你
做陣心理準備
恭喜 我冇野問 bye🍇
見咁少一定掛死

都係...
不過我仲讀緊大學所以去一次都可以去5日
佢又quit左份工走去讀下語文所以又好多假
依家叫做一個月可以見10日左右,
老實講比好多唔係LD既都要多

佢遲D諗住我畢業後黎香港working holiday
咁可以再多d時間見面
好似好正

不過一陣一定有人入嚟酸你
做陣心理準備

我又何嘗未試過酸人呀
不過機會係自己爭取
可能有d人對韓國女人冇好感,但其實香港男人係佢地眼中係好正
係咪多數唔用套?

韓國文化唔興用套,所以好多悲劇發生
連安全套廣告都係好似近幾年先有
係咪多數唔用套?

韓國文化唔興用套,所以好多悲劇發生
連安全套廣告都係好似近幾年先有

條女幾高?

咩app?
靚唔靚女先ching
韓國女仔係咪床上好淫
靚唔靚女
眼細細咁樣定係已經整過容?
btw 祝你地幸福
其實係香港嘅男人太慘,被港女欺壓
咩app?

hellotalk
靚唔靚女先ching

好靚
韓國女仔係咪床上好淫

應該正正常常
靚唔靚女
眼細細咁樣定係已經整過容?
btw 祝你地幸福

眼大但冇整容 細細個已經眼仔圓圓咁
其實係香港嘅男人太慘,被港女欺壓

成個東亞黎講我敢講香港男仔最高質
一直對韓國人冇咩好感 覺得男女
不同年紀都比較粗魯 文化唔同難理解佢地啲行為
話雖如此 實有好多好好既女仔
世界唔係得港女 東南亞好多女仔都細心體貼
登你高興!
咩app?

hellotalk

可唔可以唔好再分享個app 出去,搞到低質晒
佢地鐘意咩外表男仔 平陰 高?
一直對韓國人冇咩好感 覺得男女
不同年紀都比較粗魯 文化唔同難理解佢地啲行為
話雖如此 實有好多好好既女仔
世界唔係得港女 東南亞好多女仔都細心體貼
登你高興!

粗魯...可能佢咁o岩唔粗魯
但我都覺得唔少人係「豪爽」好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞