[你問我答/分享]同韓國女仔拍緊拖

270 回覆
42 Like 10 Dislike
咩app?

hellotalk

可唔可以唔好再分享個app 出去,搞到低質晒

好多人分享架?
其實真心學語言既人真係唔多 點都最起碼係帶住交友心態
當時我玩都係d差不多年齡既女仔搵我
冇話有d同性既/年齡差太遠
佢地鐘意咩外表男仔 平陰 高?

佢地覺得香港男仔個樣好好架
因為唔係方臉又眼大
韓國男人1000個有999個都係幾樣衰
真正靚仔既我去咁多次未見過一個

陰就見人見智,佢鍾意冇陰
但韓國人就算係中年都好鍾意留陰
讀格勒底野雞時拖過一個,覺得比較真性情(粗魯)!
佢地鐘意咩外表男仔 平陰 高?

佢地覺得香港男仔個樣好好架
因為唔係方臉又眼大
韓國男人1000個有999個都係幾樣衰
真正靚仔既我去咁多次未見過一個

陰就見人見智,佢鍾意
但韓國人就算係中年都好鍾意留陰

唔少真係幾粗魯
好多人講野又好大聲咁...係香港好多韓國旅客,好多都係大大聲

唔少真係幾粗魯
好多人講野又好大聲咁...係香港好多韓國旅客,好多都係大大聲

不過真係會照顧你日常起居飲食! 想有住家感覺,韓妹真係一流

唔少真係幾粗魯

不過真係會照顧你日常起居飲食! 想有住家感覺,韓妹真係一流

有時搞到好唔好意思
係香港基本上任何事都係男人做
係佢地眼中甚至冇想像過男人係會做家務...我個時都o左嘴
香港女仔係韓仔韓妹眼中係點
覺得韓國人有啲崇香港
覺得韓國人有啲崇香港

我同我女朋友講過香港女仔既野
佢話絕對係韓國係想像唔到
只有最「泡菜妹」(意思同港女差不多)既可以同香港女仔可以鬥

至於韓國男仔對香港女仔既睇法係...
可食不可娶
香港女仔鍾意韓國男仔所以韓國人要食香港女仔好易
但因為香港女仔太唔似「女人」所以通常唔會考慮娶佢地

香港女仔接唔接受到自己好似個妹仔咁
係屋企打理哂所有野、服侍埋男性朋友/上司?
根本冇可能

至於崇港..韓國人係好崇港
因為東亞國家之中唯一同韓國冇咩交惡既就係香港
而且香港係佢地眼中係天堂,富有、美食、自由既集中地

唔難睇得出香港好多韓國旅客、好多韓國學生
甚至係咁多個少數民族當中,同香港人通婚最多既一群

香港人成為覺我垃圾既教育制度、公司文化係佢地眼中係天堂...
佢地會覺得香港讀書壓力好細、公司好自由好正
仲有一點好重要既係香港人普遍都鍾意韓國人同韓國文化
周街都韓國野、韓國歌
韓國有得買既野基本上香港都有(而且更平,所以我唔明點解咁多人去韓國買野)
連MAMA都係香港搞
所以韓國人係香港係好易適應到,自然會好鍾意香港
其實係香港嘅男人太慘,被港女欺壓

成個東亞黎講我敢講香港男仔最高質

好慘
香港女仔好難過到韓國奶奶果關! 冇豐厚嫁莊好難俾你入門! 香港女仔家人好難接受到依種習俗
覺得韓國人有啲崇香港

可食不可娶

根本冇可能

香港人成為覺我垃圾既教育制度、公司文化係佢地眼中係天堂...

真係諷刺
真係一山還有一山低
當香港人覺得香港係地獄既時候
韓國人覺得香港係天堂
你地咩語言溝通?
點搵機票錢?
靚唔靚女
眼細細咁樣定係已經整過容?
btw 祝你地幸福

眼大但冇整容 細細個已經眼仔圓圓咁

可能我見泡菜妹少 係香港見到的都係肥底 細眼 或者ABC 樣
利申 未去過泡菜
香港女仔好難過到韓國奶奶果關! 冇豐厚嫁莊好難俾你入門! 香港女仔家人好難接受到依種習俗

韓國通常係男準備樓、女準備傢私
但係依家都好少真係咁講究因為環境難
要買樓係好難既一件事(當然香港更甚)

不過香港女仔一定唔會接受到
唔單係嫁莊問題,剩係大男人依點已經...
而且韓國正正常常既男人10個有9個都曾經有過sp
性異常開放(隨便+唔用套)又極端保守(安全套廣告)

我見一車車香港女仔諗住識韓國人...
我真係覺得好搞笑

真係諷刺
真係一山還有一山低
韓國人覺得香港係天堂

做野黎講香港算係東亞國家中最好
中國、台灣工時比香港低,壓力比香港細但人工太低(計埋物價)
而韓國、日本工作文化係痴過香港幾倍

不過總之成個東亞都係痴痴地架啦
你地咩語言溝通?
點搵機票錢?

用英文,但我學緊韓文,同時佢又識日文(N1)我有時都會用下日文(N5 )同佢傾計
機票我用國泰學生飛都係$2000來回
靚唔靚女
眼細細咁樣定係已經整過容?
btw 祝你地幸福

眼大但冇整容 細細個已經眼仔圓圓咁

可能我見泡菜妹少 係香港見到的都係肥底 細眼 或者ABC 樣
利申 未去過泡菜

香港個D同韓國個D都係差不多
但係韓國人其實都有天生雙眼皮同大眼

韓國通常係男準備樓、女準備傢私
但係依家都好少真係咁講究因為環境難
要買樓係好難既一件事(當然香港更甚)

不過香港女仔一定唔會接受到
唔單係嫁莊問題,剩係大男人依點已經...
而且韓國正正常常既男人10個有9個都曾經有過sp
性異常開放(隨便+唔用套)又極端保守(安全套廣告)

我見一車車香港女仔諗住識韓國人...
我真係覺得好搞笑

周身肌肉既餓巴真係幾吸引,不過動起武上來真係好撚甘! 以前學校d韓仔打女友真係拳拳到肉! 見到都心痛
覺得韓國人有啲崇香港

可食不可娶

根本冇可能

真係諷刺
真係一山還有一山低
韓國人覺得香港係天堂

睇黎韓國自殺率高企唔係冇原因
當我地覺得香港打工係做狗既時候竟然泡菜人覺得係天堂
唔敢想像去韓國做野會點
睇黎亞洲區打工都係伏

周身肌肉既餓巴真係幾吸引,不過動起武上來真係好撚甘! 以前學校d韓仔打女友真係拳拳到肉! 見到都心痛

可能佢地北方人骨架始終係大d同埋要軍訓
我自己都好瘦佢都成日要我健身
唉不過佢地對女人真係好差,打女人我又真係未見過
但好粗暴咁對待真係成日發生...

睇黎韓國自殺率高企唔係冇原因
當我地覺得香港打工係做狗既時候竟然泡菜人覺得係天堂
唔敢想像去韓國做野會點
睇黎亞洲區打工都係伏

韓國自殺率高的確因為讀書同做野壓力
唔係想講香港人好幸福,但韓國真係太痴
10個韓國人有8個都唔會想住係韓國
你地咩語言溝通?
點搵機票錢?

用英文,但我學緊韓文,同時佢又識日文(N1)我有時都會用下日文(N5 )同佢傾計
機票我用國泰學生飛都係$2000來回

仲要n1日文...
其實係香港嘅男人太慘,被港女欺壓

成個東亞黎講我敢講香港男仔最高質

毒撚亦係最恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞