連登巴膠追捧書展仙氣女車長暨城巴縮沙唔開608專區

1001 回覆
18 Like 11 Dislike
工會:部分路線需超速 方可趕及指定時間內完成

城巴職工會理事長許漢傑舉例說,從小西灣開往港澳碼頭的城巴N8X路線,途徑50至60個巴士站,且途中有不少交通燈位,但行車時間表只有1小時完成該路程,坦言若非超速難以在限定時間內完成該路程。

https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180730/s00001/1532947097069

仲有咩線要超速
E22A
970/X
277X有得超仲正 行80
話時話城巴做咩咁遲都未開608
20同22太少人搭?

城巴職工會理事長許漢傑舉例說,從小西灣開往港澳碼頭的城巴N8X路線,途徑50至60個巴士站,且途中有不少交通燈位,但行車時間表只有1小時完成該路程,坦言若非超速難以在限定時間內完成該路程。

https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180730/s00001/1532947097069

仲有咩線要超速
E22A
970/X

41A
792M

仲有咩線要超速
E22A
970/X

41A
792M

仲有條694夜晚

仲有咩線要超速
E22A
970/X

41A
792M

仲有條694夜晚
6027@680
N691 載多幾個客停多支燈都過鐘
曾經聽聞N680 九巴, 除左第一程由錦英苑開既班次, 全晚冇一程車可以準時開, 直到尾車
我屌你老母九巴

平時嗰啲廣告已經夠煩我都算

啱啱先用用下無啦啦整個短片比我

仲要頭5秒冇得飛
龍仔係692
聽聞過N680 經常衝紅燈
十幾年前見過橙公司衝畫舫果盞燈
當年比55定65分鐘
CLS
你可以裝Adblock 但代價係上唔到fb 睇唔到YouTube....變相係廢既
大埔尾個站今日搬返原位之後,夜晚啲司機見到有一堆人截車會唔會停呢
6319@307C
明明之前搭出公路仲未滿座
依加過左新興已經差唔多頂閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞