連登巴膠追捧書展仙氣女車長暨城巴縮沙唔開608專區

1001 回覆
18 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=NJsdGYHHiy8

而家醒起原來我有為廠長拍片
有一次夜晚喺大興警署等58M,見到廠長喺對面返緊總站,心諗有機會搭到廠長喎
點知等左一陣都無,上咗架MMC,上網睇返先知原來佢之後個站壞車,連總站都返唔到

結果就再無機會搭到
都係葵芳 加啲悅來仁濟

以前住過海濱 成日出美孚會預早啲坐38A 始終平一截
其實佢行吐公就最適合,不過沙廠唔整德國車
所以焗行屯公
我想知廠長係咪用老闆個啲「切爾諾貝爾就嚟核爆式」嘅打燈聲
好似係
點解叫「切爾諾貝爾就嚟核爆式」?
38A 加價
238X 美孚打後減價 但唔經葵芳又唔經仁濟
海濱無著數 點解要賣你帳?

現時 46 號線於最繁忙一小時的載客率不足五成
https://www.districtcouncils.gov.hk/kwt/doc/2016_2019/tc/committee_meetings_doc/TTC/12807/2v_D_2017.pdf

46 咁嘅上座率
成條收皮補 2/6 轉乘已經有六部車

人手更表我當然無秋本你咁熟
不過里數收費 一個係成本 一個係收入
根本無可能比人手嚟得次要...
而且現實就係 厹無誘因做 / 海濱一句 say no
就唔洗再講落去
一係上頭有柯打點都要保住條2A班次
或者代表28 23M開咩班次都who fucking care
40 不至於此掛
咩線就唔講啦,總之係見到就即刻又跑又跳馬拉松賽跑果隻
只可以講架車打燈聲同普通 Centroliner 一樣

睇黎可以攞番十幾年前既廠長行68X既錄音黎聽下
下繁返新界頂閘落荔枝角
新清轉去老龍個位炒咗,封剩一條線
我好肚餓啊
從來覺得一係拎架22座中型巴士做
一係好似我之前所述的新38a咁改
麗城shopping
最近嘅接觸都只係係觀塘見佢行過
啱啱仲諗住搭214出深水埗
98c會唔會好啲
車源人手唔係成本?
海濱死攬38a就真係愛莫能助
好似冇事了,雖然我嗰時塞咗陣
我想要一代多啲
行元天M線 268B 269B 都ok, 小大斜要上
上次塔廠長行263,上象鼻山路慢到差啲以為又壞車擺街
膠talk 一到放假時間多笑話,又有青衣撚吹到49x 120人遛後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞