做sales 嘅你 有無諗過轉行

214 回覆
68 Like 11 Dislike
而家話緊你借啲易踩人保安
上面又話旺季20k?
做保安多過你20k又點睇?
睇黎你唔多明
啲皇親國戚難唔難頂 看地球應該搵得多過方向掛
好難頂 佢地可以唔洗做 sales仔好小小得20k左右
升多級就多好多 但係有好多人做左十年都係sales仔

fg一畢業就做緊呢啲
你仲要慢慢轉型
我係去到retail mgr/ area mgr先要識
我見我個fd 賣女裝
個個月都兩皮
間中又有奬金
仲要一個月8日假
朋友做百老匯一個月3-4萬
請名店保安
店務及場地項目保安主任
Store & Event Security Officer
[歡迎新入行, 月入HK$18,000或以上]
工作福利
✅ 月薪 HK$18,000或以上
✅ 7天有薪年假
✅ 專業在職培訓, 提供西裝制服津貼
✅ 醫療福利
工作內容
✅ 負責指定店舖的基本客戶服務及保安工作
✅ 每更10小時工作
工作要求
✅ 必須持有有效保安員證或準備修讀
✅ 必須持有效QAS證書或準備修讀
✅ 中學或以上程度
✅ 無須經驗,歡迎新入行人仕
✅ 誠實可靠,有責任心
有興趣可t.me/lxlelrl
做到隻狗咁
所以咪無人肯入行 佢咁樣做慳好多
做十年都係sales仔直頭浪費清春或者又係條命唔好
做swatch group 都無咁嬲
Swatch group 重閪
濕鳩sales仔表示想轉行
點轉?
做左3年幾錶sales, 係瑞士做,d客既質素都係越黎越差,旅遊團都少左好多。
好多工都係12個鐘 唔好拎office比
非人生活先搵到咁多
關於錶嘅 真係無咩地方好做
我個間3年摺3間
記得觸手巴個post 講你係瑞士做 當年話算穩定 估唔到依家瑞士都難做左
做operation 一路升到上 retail mgr/ area mgr
老實講 如果你冇咩學歷 又想搵高人工
考慮下做銀行/保險

30歲養家就輕鬆

我讀乞食科 勁多同學做 但都唔差
老老77. 有無熱門撈可以排下隊先
以前有個post有條女串串貢同我講sales一個月閒閒地40K 60K架喎 仲話我狗眼看人低添
樓主做sales好啊 大把前途 諗乜鬼轉行呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞