【連登 商業電台 光明頂 討論區(七)】

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
19係波蘭番黎未?
左膠根本都係共狗幫兇,兩家都係地球癌!!!!
都係呢句啦:

人性本自私好偽善,萬惡仁為首!!!!
19小心呀,當時侵侵唔係大勝嫁
但支持度之後一次又一次嘅上升呢樣真
入正題
3大電視新聞唯獨CCTVB係咁loop多呢句:

美台今次處理相對低調,分析主要為免支那不滿!!!!!
講獨又紅線,台美加強聯繫又紅線,南海又紅線,全世界都係中国紅線
講獨又紅線,台美加強聯繫又紅線,南海又紅線,全世界都係中国紅線

唯獨紅線女就最撚命賤!!!!
佢個仔馬鼎盛呢

唯獨紅線女就最撚命賤!!!!
佢個仔馬鼎盛呢

自己專登返蟈愛党愛到遊街,都仲有個咁既仔,你話命賤唔賤丫???
Trump Card!!!
獨立之精神,自由之思想
19 的起黎摑
成日話奧巴馬軟,佢果陣08年點硬呀 經濟好左已經想搞中國
邊本書?
係 不過南海果度比佢慢慢起個島出黎姐
咁冇得講嫁喎,bush 想搞中國就有911,奧巴馬上台果陣美國病入膏肓,到左經濟好返已經想搞TTP同TTIP 對抗中國,你唔中意佢TTP、TTIP太軟、方法一件事,但呢兩個好明顯係anyone but China

再之前果堆就聯中抗蘇,計落最錯都只係克林頓 但都只係馬後炮咁睇,始終佢果時美國年年有財政盈餘
其實呀侵退出巴黎氣候協議只係為佢國內起廠消除限制,同時唔再比支那搵笨柒 , 唔好以為佢真係痴線
世界毒瘤必須死
其實呀侵退出巴黎氣候協議只係為佢國內起廠消除限制,同時唔再比支那搵笨柒 , 唔好以為佢真係痴線

班大媽咁鍾意唱去添馬公園唱啦,林鄭一定會包容既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞