【連登 商業電台 光明頂 討論區(七)】

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
真係幾巴別塔
等睇大弱進翻生:

人有多大膽,地有多大[慘]!!!!
呢幾晚無得聽番

你肯定唔係19老Fans,係既一定知公海係邊!!!
鮑sir都答唔倒係姓咩
好波!!!開霍英東同鳩董名!!!!
共產有明文規定
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20180926/58724018

美國芝加哥中國公民、27歲的紀超群涉為北京政府當間諜落網被起訴,他原來以學生簽證到美國,更加入美軍預備軍,案情指他曾向美國臥底「自爆罪證」。

紀超群2013年以學生簽證,前往芝加哥伊利諾理工學院攻讀工程學,2016年以緊缺人才徵兵計劃(MAVNI)加入美國陸軍預備軍。

紀超群4及5月曾向聯邦調查局(FBI)一名臥底談及自己的工作,包括搜集目標的背景資料等,據稱他當時向臥底探員說:「他們只是要我以他們的名義買一些文件,那原因只是因為他們以來自中國的資金付款不太方便。」

紀超群周二在芝加哥聯邦法院出庭應訊時看來很累,更坐立不安,但當法官問及他是否了解自己權利時,他抬頭並用英文說:「我明白。」紀過堂時要求通知中國領事館他已被捕,中國駐芝加哥使領館未有回應。

連杭州豪宅都搞成咁
而肥媽仲叫人買大灣區
呢d真係正仆街
twitter收咗皮喇

689再做特首?
個風吹緊係咁
我諗緊習總點諗, 如果689係做到2022特首, 咁做乜之前拉佢落嚟? 689唔順係肯定, 依定睇怕係佢想試水溫期。
19岩岩答左你
依家呀習個位我感覺到比19大前更不穩
習唔會落台啦, 佢落台等同向美國認輸
而家國際上周圍都係敵人

一帶一路有咩成果,個個都有眼睇
或者學紅太陽咁落一落台再返黎
屌佢老味689想回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞