[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(2)

1001 回覆
644 Like 5 Dislike
想睇以前嘅作品, 紙言果到順時序就得?
⋯⋯

一切取決你,你要因為讀者難聽嘅說話去放棄寫咗一年嘅故事,放棄一個有血有肉嘅角色?定係依照原本計劃,堅持信念,保留角色,等待佢成長?

無名佚

已經選擇咗,江河會係二戰入面消失

時間線會重置,魔王會繼續計劃,廖遠吉會繼續佢自己嘅計劃,世界眾生會面臨失去救世陣營主力嘅劣勢

或者依個先係第二世代應該有嘅發展
可以,或者官網都得,其實睇多幾個有個世界觀基礎概念就可以隨便睇
發生咗就係發生咗,時間會繼續流轉,齒輪會繼續轉動 每一個微細舉動,都會引發改變
我而家睇緊嗜血者,同埋追緊混沌虛無。
嗜血者入面有啲唔明,例如萬事屋咁,睇咗好耐都無乜解釋係咩一回事,所以想問吓係咪要睇咗邊個故仔先
萬事屋你當係一個特別公司(?)就得,入面會有一堆人幫人達成願望,條件係要付出相應代價。
啟係佢地故鄉
啟第一次出場應該係聯合英雄陣線一?
係其他大千世界
你改得一次就一定會有第二次
過幾年你結埋婚,人生閱歷多左,到時將寫死左既野寫返生都唔出奇
你自己都話人生如戲啦,無野無可能
我地而家就專心睇第一世代先
時間河流發動去返8月1江河仲係度
追咗咁多年真係好可惜
大家唔好再逼子爭復活江河喇,我相信佢咁做比任何一個讀書更傷心。

我自己就最鍾意單春個故嘅圖。但主角我最鍾意係江河,子爭描寫江河內心最細膩既,係睇到佢不斷成長到成為救世主。雖然唔係最屈,但救法里路都霸氣盡現!無記錯先生選江河都有部分原因係佢保護自己重視嘅人嘅心。而唔係江河食腦或好打得

不過江河只係入咗英靈殿,係未死既其實。可能遲D子爭會改變主意呢。世事無絕對,只有真情趣。

Sorry for 1999
我都係其中一個笑江河廢嘅人 不過都係好似上面啲巴打咁講 大家都係揾啲嘢講下笑 正正因為子爭你比心機寫 我地先會有共嗚 對於江河所發生嘅事都咁上心 得到咁多嘅關注 其實江河由凡人升神4真係唔易 不過好似啲人咁講 比較之下佢有好多人幫所以會有人覺得佢廢(包括我) 去到做世界之心任務同時又冇去學下其他能力去增強自己實力 對比乜都識嘅先生當然弱好多班
最後都係嗰句啦 會尊重你嘅決定 希望到時會再見到江河 會再有發展空間
垃圾江河
無錯 睇到班人係咁踏江河,終於攪到咁,而家班友開心啦,江河都消失左,每個角色都有佢特別既經歷同特性個故先好睇,咸魚白菜各有所好,有人鐘意江河貼地啲同埋保護人既決心,有人鐘意先生屈機,其實無咩所謂,但班友係咁踏江河,個個故既主角出到先生咁佢地就開心 係佢地眼中屈小啲機,無咁皇道就係垃圾
雖然江河真係唔勁
但想睇佢點打咁多個魔王
x-men?
好撚煩,之前日日係度江河廢

呢家取消左登話人錯

人地專登諗個合理既辦法去取消

好心您地就咪咁on9萬係度扮啦

好鐘意呢啲互動 課金支持
無先生插手 魔王仲會復活得咁快咩?
如果先生覺得自己做多左 咁就reset to 一戰之後/完成超脫之後
幫七宗罪歸位係必須要做
七宗罪發唔發動滅世連鎖 係佢地選擇

而救世主唔係必須 好似無
救世陣營唔係仲有7美德?四時將,齒輪兄弟會,奧丁宙斯同遠吉殿班人都唔救世?
好似講左7美德唔會理
江河練就神4之力終於成功獲聘成為遠吉殿看更
力量回饋係必須喎
力量回饋係必須
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞