[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(2)

1001 回覆
644 Like 5 Dislike
其實唔洗10年都得,只要你願意,出2,3篇講下佢靠自己同朋友,之後有覺悟,係某一力量體系有大進展就得
江河就算死左都可以翻生既
唔啦,同夾硬話佢勁有咩分別,無劇情支撐,成見唔係一兩章可以消除
3篇唔得咪10篇,甚至係下個故就講佢獨立成長,劇情描述就係你話嘅姐,你係作者,你對呢個角色咁有堅持,但係就選擇抹殺佢,咁樣好咩
有人提江河,至少大家記得佢存在
System : 屌你個廖遠吉 我認同左江河做救世主
超脫左仲要干涉我個世界
唔好
不過主意已決 係我考慮之後,將時間線倒後,江河等人收入英靈殿係最好嘅處理方法
無死
無死咪仲好 隨時出翻黎又救世
就係對佢有感情先唔想佢被抹殺,時間線係你定,寫邊個故先係你定,你完左手上呢個,出個二戰前嘅故幫佢平反,佢既唔洗被抹殺,亦唔洗被罵十年,咁先係保護佢
肛河最後變最終大魔王 打到先生 call埋其他魔王先可以夠肛河打
咁樣佢只會更加似扯線公仔
九域尾二戰已開始,唔會攝到個二戰前故,就算攝到個故定位都好怪
未去到最後都有轉機
放長雙眼睇下10年後點
不如比江河墮落做魔王
No
而家搞到咁反江河既係咪開心哂

我係由九域開始睇子爭既故 之後先追其他故
九域我loop左十幾廿次 其他故只係睇一兩次
因為我覺得江河依個角色 比起其他故事既主角 來得更有血有肉
係你地笑佢廢既時候 我有出黎幫過口話江河勁 到頭來比人話奶子爭袋底
人言可畏 係連登可能無乜人有概念 一個人講每一句說話都係會對人有影響
事已至此 講啲乜都唔會再有影響 我只希望你班仆街收下口 唔好再呀吱呀咗 係依度睇故既人都係鍾意子爭先睇 收下口啦
我岩岩話人仆街都比甜網話冇必要話佢地仆街
Btw 八苦都好正 幾時先會再出
Reboot左個故之後法里路會仲洗唔洗永遠做神一?
個人意見
其實由始至終都無人反過江河
只係有人話佢廢
無人講過要子爭del左個角色佢
我地雖然笑過佢廢但唔代表我地討厭佢格
我自己一開頭睇火影都覺得嗚門正垃圾但我都會期待佢既進步
期待見到佢吐氣揚眉既一日
雖然兒家個結果無人想見到
但都唔洗分哂黨話人仆街呀嘛
呢到追故既人個個都鍾意子爭寫既野
大家開開心心繼續支持佢咪仲好
Rip江河我向你道歉
May be 攝係長篇故中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞