[DC綜合#5] Welcome to Ocean Park

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
好進取,其實係咪應該睇埋Suckman 票房先决定?
就算好唔好 都唔建議拍supergirl
因為CW果個已經受歡迎 而且電影角度好難擺佢同大超一齊
Titans每人出一套啦屌
華納痴Q咗線
華納真係
寧願supergirl喺mos2出,打H'El好過
套野宣布左好耐啦
導演編劇一早搵哂
正常速度
同埋係其他project太慢
終於有d 貼地d既奸角,唔好再打宇宙大怪獸喇 Doomsday 真係受不了
但三巨頭打doomsday個場真係好正啵
講係咁講 不過拍就應該OK嘅 啲cast都搵緊 有deadpool個black black widow 好似有羅拔迪尼路
唉咪撚solo , 擺埋入dceu啦
要不斷extend個世界觀先會好睇
依樣似係上一手高層留低嘅 講咗唯有咁做 佢依邊個concept係幾好 拍啲深入啲嘅奸角故仔 如果拍得好...
BTW啱啱有news話wb plan緊supergirl 劇本
下年batman flash bop開拍 獨立joker今年9月拍
已經比之前快咗好多 之前幾個月都無news 再BTW bop奸角係black mask
終於有d 貼地d既奸角,唔好再打宇宙大怪獸喇 Doomsday 真係受不了

我都好憎打咩宇宙怪物呀 外星人個啲
最好睇一定係人打人
Ruby Rose做catwoman
John wick2果個TB?
John wick2果個TB?
batwoman

btw係 Arrowverse Batwoman

好錯
Sor囉
Daniel Hall QUITS
想問下
香港係咪冇dc既facebook group
有但已經冇人講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞