[DC綜合#5] Welcome to Ocean Park

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
放下風出嚟想加下價咋話
全盛時期嘅DC可以虛驚幾多場
未入戲院睇過套戲都未驚完
更新經紀人說法:

稍早亨利卡維爾的經紀人發布推特訊息說:

「冷靜,披風依舊在他的衣櫃中,我們仍與華納影業在 DC 世界上是合作夥伴,今日稍晚會有一份來自華納的聲明。」

https://twitter.com/DanyGarciaCo/status/1039902939261808640

又想點
更新2:於《好萊塢報導》原報導中更新的華納聲明

「雖然對於未來超人電影仍未有任何決定,但我們一直敬重且與亨利卡維爾有良好的關係,這點也仍舊未改變。」

"While no decisions have been made regarding any upcoming Superman films, we’ve always had great respect for and a great relationship with Henry Cavill, and that remains unchanged,"

咩仍未有決定根本就無諗過拍
可能係迫WB快d拍mos2姐
諗下好啦
According to Deadline, Warner Bros. has been thinking about taking Superman in a completely different direction for some time now. They say that the studio is considering casting Black Panther star Michael B. Jordan as the Man of Steel for their eventual reboot.

原來係咁......
黑人超人?玩多元宇宙咩?
屌你老母仆街死啦WB
無心拍就成個dceu執撚柒左佢啦
又想學人玩宇宙觀,但又無耐性
成手好牌都打撚到咁
日日放流料會拍邊個邊個,搞好主要先啦屌
純吸左膠票房
一套ww 唔夠架

幾時到cyborg
cyborg個演員講左話現時dc電影個票房食力唔support倒拍佢既solo版
因solo cyborg版做係機械畫面cg會太多太貴,wb dc唔會去博拍套戲蝕$
其實唔駛個個hero都solo 間中客串下 劇情有少量互動已經好好
話咗用返Martian Manhunter咪冇事囉,平時就普通黑人樣,有事先變返做火星人,慳唔少筆直
cast咗人地 但又唔俾人客串 又唔拍solo fans儲唔到 因為唔夠fans所以唔拍solo 無限loop
所以話WB仲唔執咗DCEU真係好嘢,幾乎每一步棋都行錯晒,唯一做得合格嘅得WW
琴日其實應該真係想換superman 試下口風 點知俾人屌到仆街 啲plan已經俾正常電影慢 都可以成pat屎咁 劇本咁基本都可以出事 套ss
MOS BVS 你搵得zack主導就預左係呢個風格
你衰在要同m記票房比 JL臨時換人 衰多兩錢重
其實wb家下做調節好正常,ww低成本下賺大$,JL高成本蝕大$,
正常你做公司都會轉返個方向,唔通重叫wb扲幾億出來博拍套cyborg?
平平成本拍返幾套dc戲出來打返好果底先攪返大project係正路來
唉~返去 Nexflix睇teen titans 算
無錯
上zack版起碼仲有班fans護航
宜家搞到不淪不類咁
WB真係萬惡根源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞