[DC綜合#5] Welcome to Ocean Park

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
As for who will be playing Batman? According to /Film, “Reeves said he was still speaking with Affleck, but was coy about who might play the caped crusader in the film.” But he did seem to stand by his comments from last year that the movie will be part of the DCEU.

https://batman-news.com/2018/08/02/matt-reeves-offers-exciting-the-batman-updates-hopes-to-start-filming-by-summer-of-2019/
ben做啦屌
一路唔講唔講,如果係ben係咪應該直接公布咗

利伸 支持ben繼續
但啲人又話如果ben唔想做就一早講咗
似乎係想搵個2x歲演員 扮年青版本Bruce
Ben就繼續做40-50歲版本
個導演人都可以拍到變猩猩 拍後生ben得啦咁
又要cg

如果有真人版LD VS JL就好
https://www.facebook.com/HK%E7%BE%8E%E6%BC%AB%E6%92%9A-2171002239835910/?modal=admin_todo_tour
唔好意思,開左個FB PAGE講自己關於Marvel/DC影視作品既感想,希望可以支持下
支持吓先
多謝你支持
Birds of prey同Flash會係2019年頭開拍
Batman就2019年中 如無意外2020年至少有兩套DCEU作品上
好趕
之前睇好似話2020年wb有4套DC movie嘅期
唔知有幾多套真係上到同唔會仆街
轉晒高層 今年SDCC都唔講未來計劃
你預2020得BOP同Flash 2021有Batman solo
宜家吹到joker 2019有,但仲遲過flash and bop開拍
Joker係低成本野 無咩CGI
佢應該講緊dceu joker solo?另外套獨立joker今年9月拍下年10月上喎
九月就拍到?
講係咁講 不過拍就應該OK嘅 啲cast都搵緊 有deadpool個black black widow 好似有羅拔迪尼路
唉咪撚solo , 擺埋入dceu啦
要不斷extend個世界觀先會好睇
依樣似係上一手高層留低嘅 講咗唯有咁做 佢依邊個concept係幾好 拍啲深入啲嘅奸角故仔 如果拍得好...
BTW啱啱有news話wb plan緊supergirl 劇本
下年batman flash bop開拍 獨立joker今年9月拍
已經比之前快咗好多 之前幾個月都無news 再BTW bop奸角係black mask
Supergirl計劃出電影
唔係卦?
搵左編劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞