[DC綜合#5] Welcome to Ocean Park

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
同bvs mos比呢

DC有嘻哈
Shazam 個預告講左19年先出
打鬥我覺得拍得住mos
mos打鬥真係no1
bvs就70分啦
我諗我睇水行俠個時會
Jason Momoa真係好型棍
屌你老母
個導演ok woo
有睇light out 同安貝2,又係玩開恐怖嘢
新晉導演黎,靠實力,反而套玩女權電影就...
拎三叉戟同魚蝦蟹溝通打低細佬
BREAKING! Aquaman is currently the highest rated comicbook movie in China.

It has the highest opening for any DCEU movie and on the verge of breaking Ready Player One’s record for being the highest opening for any WB movie in China.

It‘s looking for an epic $85 million opening in China and the figure might go higher.

https://tinyurl.com/yahgh3k8
有無咁犀利啊
我大陸d後生親戚尋日睇完水行俠
連個唔多睇超英片既女仔都話好好睇
話故事寫得好好,打鬥超正
開畫第一個周未多過成套JL中國票房
開發Plastic man電影
Doomsday clock 最後係咪又要玩reboot DC universe
開始睇唔明
Dr Manhattan都睇唔透
你想明
淨係造型都伏咗9成
真係R撚曬頭
個個星期都鳩吹拍邊個邊個
華納真係痴左線
最吹漲係你想睇嘅點都唔拍
吹呀
等睇bop仆直
人人期望嘅batman flash gl都唔拍
同我整個bop
吸引度仲低過ss
GJ話睇呢本唔駛睇過rebirth
我都唔望佢會點reboot定retcon
純粹睇點樣同人將watchmen同DCU接埋
有HQ係到已經唔會蝕錢 不過r rate又少啲人入場
睇到放棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞