[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
課金討論 求救

本人情況如下

我用開Iphone玩, A 日本 acc down game, 之後轉左港區用信用卡課金 之後遊戲即新。 我用B日本acc down同玩, 當要課金時轉返A acc. 但上次超熱源際短時間課左幾pack, 俾人ban左。咁我唯有用返B acc 加itunes 卡。
就算我開左 C acc, 都唔俾我課金。

之後用VPN 開左個google jp acc, 跟晒手續做,係play 度買過免費野,之後斷VPN 都SHOW yen $$.入game 係去到買石石果版,入埋信用卡但就出現error. 轉做hk acc 又入唔返課金果版。

我會申請返張JCB 卡,但應該入返純日本acc 就無問題?

請各位俾俾意見 thx

搭單問埋 除左信用卡外 可以點課金
依家係咪應有狂打0079 升rank
新手 40rank
依家係咪應打0079 升rank
新手 40rank

同問 71rk
新手 40rank

同問 71rk

唔該你
新手 40rank

同問 71rk

唔該你

梗係怒打升rank啦

同問 71rk

唔該你

梗係怒打升rank啦

最起碼升到75rank先,買隻65 cost艦再加uc個艦長,起碼放到一隊主力機,之後你會輕鬆好多
課金討論 求救

本人情況如下

我用開Iphone玩, A 日本 acc down game, 之後轉左港區用信用卡課金 之後遊戲即新。 我用B日本acc down同玩, 當要課金時轉返A acc. 但上次超熱源際短時間課左幾pack, 俾人ban左。咁我唯有用返B acc 加itunes 卡。
就算我開左 C acc, 都唔俾我課金。

之後用VPN 開左個google jp acc, 跟晒手續做,係play 度買過免費野,之後斷VPN 都SHOW yen $$.入game 係去到買石石果版,入埋信用卡但就出現error. 轉做hk acc 又入唔返課金果版。

我會申請返張JCB 卡,但應該入返純日本acc 就無問題?

請各位俾俾意見 thx

搭單問埋 除左信用卡外 可以點課金

正常apple碌咭課金太密會ban一陣
之後就開番

google就一直vpn唔可以轉番香港
地址改做日本地址碌咭

簡單唔碌咭就買日本gidt card

btw重玩求好友

唔該你

梗係怒打升rank啦

最起碼升到75rank先,買隻65 cost艦再加uc個艦長,起碼放到一隊主力機,之後你會輕鬆好多

Shit 冇留到個艦長
除左抽有冇方法拎?

唔該你

梗係怒打升rank啦

Shit 冇留到個艦長
除左抽有冇方法拎?

做咩咁衝動
呢個問題等老屎忽答你
利申:玩咗半年都冇嘅新手

唔該你

梗係怒打升rank啦

Shit 冇留到個艦長
除左抽有冇方法拎?

做咩咁衝動
呢個問題等老屎忽答你

司令好似有得拎
要清uc關

唔該你

梗係怒打升rank啦

Shit 冇留到個艦長
除左抽有冇方法拎?

做咩咁衝動
呢個問題等老屎忽答你

司令好似有得拎
要清uc關

正常玩咗半年應該清咗新手司令
艦長無5隻又加少D cost
你直接衝lv買艦啦
重玩繼續求好友  
hleb 21222814

努力追番上黎

做咩咁衝動
呢個問題等老屎忽答你

司令好似有得拎
要清uc關

你直接衝lv買艦啦

老屎必表示未清

做咩咁衝動
呢個問題等老屎忽答你

司令好似有得拎
要清uc關

你直接衝lv買艦啦

老屎必表示未清

我等體半先清
第一次清左W
今次搞掂左0079
準備farm 爆gp02超發動

仲有2隻GP02等緊佢.. farm完就可以3隻無限制亂尻飛核彈

仲有2隻GP02等緊佢.. farm完就可以3隻無限制亂尻飛核彈

變撚態

變撚態

痴線架 我一隻GP 02A 都無

變撚態

今次要升紅蟹同2隻gp02

變撚態

賈圖就有兩隻
02a? 呸

我無

賈圖就有兩隻
02a? 呸

我無

gp02 值得升五星?

賈圖就有兩隻
02a? 呸

我無

gp02 值得升五星?

升滿超發動 勁到無朋友

賈圖就有兩隻
02a? 呸

我無

gp02 值得升五星?

升滿超發動 勁到無朋友

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞