[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
想佢快啲出00劇場版啲機 有lockon第二季無基路迪
得第一季副GN arms type d 但無專

暫時佢得一部專真系好灰
Btw碗巴我又回歸了

終於過黎 嗰度失守未

有野抽有人,冇野抽冇人囉
我之前都冇code想過都過唔到

welcome
熱源會出OOT?
熱源會出OOT?

Who knows

暫時佢得一部專真系好灰

其實唔係uc 好少出好多機
熱源會出OOT?

Who knows

2月14都唔知啦

暫時佢得一部專真系好灰

我X被逼害

暫時佢得一部專真系好灰

我X被逼害

小鋼又係你, FGO個邊我岩岩入坑
想問人既熟練度有無得升快d

每打完一關先加得1

有4個技咪要打百幾關

暫時佢得一部專真系好灰

我X被逼害

咸濕巴
你呢邊有冇加到我
Ayers係咪巴打黎,你爆左位
熱源會出OOT?

Who knows

2月14都唔知啦

From 巴哈

1030 係我lucky time, 課多6800conis, 中埋限馬

以後1030 左右先抽

暫時佢得一部專真系好灰

我X被逼害

咸濕巴
你呢邊有冇加到我

有金神高
岩岩加左 FGO加埋啦 973 175 387
其實lucky time係咩?

有條巴哈仔相信每一個ac都有自己易抽中野嘅時間,所以叫大家試下3下3下單抽,揾屬於自己嘅時間。

利申:覺得似9up,所以唔會信
熱源會出OOT?

Who knows

2月14都唔知啦

From 巴哈

1030 係我lucky time, 課多6800conis, 中埋限馬

以後1030 左右先抽

Ching對馬沙有愛?

有條巴哈仔相信每一個ac都有自己易抽中野嘅時間,所以叫大家試下3下3下單抽,揾屬於自己嘅時間。

利申:覺得似9up,所以唔會信

講經咩,我尋晚7點01分中馬沙,我今晚又試下抽其他

暫時佢得一部專真系好灰

我X被逼害

咸濕巴
你呢邊有冇加到我

有金神高
岩岩加左 FGO加埋啦 973 175 387

fgo add左
今次馬沙好似好多人中
今次馬沙好似好多人中

反而uc女主細個好少人中
今次馬沙好似好多人中

小公主好可愛
今次馬沙好似好多人中

小公主好可愛

冇石啦
三百石all-in左chara fes 得個哈曼
4技75%兩回合減10% 好過冇

仲係未中過限定野
三百石all-in左chara fes 得個哈曼
4技75%兩回合減10% 好過冇

仲係未中過限定野

300石唔中正常嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞